FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Au vrut 3 jucători de la FCSB, dar s-au speriat când au aflat ce salarii încasează

Faza din minutul 16, în care Haruț îl faultează în careu pe Markovici, fără ca Petrescu să intervină
FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu
Faza din minutul 16, în care Haruț îl faultează în careu pe Markovici, fără ca Petrescu să intervină FOTO Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 22:50 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 10:57

Poli Iași a avut pe lista de mercato 3 jucători de la FCSB, pe Damjan Djokovic, Dorin Rotariu și Denis Haruț, dar moldovenii nu s-au putut apropia de salariile celor 3.

Dorin Rotariu și Damjan Djokovic sunt doi dintre jucătorii la care Gigi Becali a anunțat că va renunța, alături de fundașul stânga Cristi Ganea.

Pentru ei a existat interes din partea lui Dinamo și, mai nou, Poli Iași. Moldovenii s-au interesat nu doar de Rotariu și Djokovic, dar și de fundașul central Denis Haruț, însă salariile acestora i-au dat înapoi, conform publicației locale Ziarul de Iași.

Unde ar urma să ajungă Mirel Rădoi: va avea un salariu de milioane!
EMIRATELE ARABE UNITE
Unde ar urma să ajungă Mirel Rădoi: va avea un salariu de milioane!

Djokovic, Rotariu și Haruț au fost pe lista lui Poli Iași

Haruț încasează în jur de 15.000 de euro lunar, Djokovic și Rotariu au o remunerație mai mare, de 20.000 de euro în fiecare lună.

Oricum, cei din urmă nu ar fi vrut să meargă la o echipă care luptă pentru evitarea retrogradării, motiv pentru care au refuzat-o și pe Dinamo.

  • Denis Haruț (24 de ani) a jucat 14 meciuri în acest sezon, 8 în campionat, 3 în preliminariile Conference League, 3 în Cupa României. 
  • Damjan Djokovic, 33 de ani, aflat la primul sezon la FCSB, a jucat 23 de meciuri, în care a înscris de 4 ori și a oferit o pasă decisivă. 
  • Dorin Rotariu (28 de ani) a jucat de numai 7 ori pentru FCSB, un total de 308 minute, fără să înscrie sau să paseze decisiv.

Doi jucători aduși de Poli Iași

Poli Iași a rezolvat doar două transferuri în această perioadă, i-a adus pe atacantul Martin Boakye (28 ani) și stoperul Alexandru Core (23 ani).

Italian cu origini ghaneze, Boakye vine de la Olmaliq, din prima ligă din Uzbekistan. De-a lungul carierei, a mai fost legitimat până acum și la Solesinese (Italia), Kitzbuhel și Hohenems, în Austria, Jeunesse Esch (Luxemburg), Slaven Belupo (Croația), Andijon (Uzbekistan).

De partea cealaltă, Alexandru Core vine din Liga 2, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și nu a jucat până acum în prima ligă. El a mai evoluat în trecut la Luceafărul Oradea și Minaur Baia Mare.

VIDEO. Bănel Nicoliță, despre jocul FCSB-ului

Mai multe știri din Superligă:

5 detalii inedite despre primul jucător transferat de Dinamo în 2024: „Nici n-a făcut o avere, nici n-a jucat. Și-a ruinat cariera!”
DINAMO
5 detalii inedite despre primul jucător transferat de Dinamo în 2024: „Nici n-a făcut o avere, nici n-a jucat. Și-a ruinat cariera!”
Nu mai contează pe ei! Se despart de încă doi jucători + revenire importantă în Superligă
HERMANNSTADT
Nu mai contează pe ei! Se despart de încă doi jucători + revenire importantă în Superligă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2024, 10:10

Djokovic e bun, doar ca nu-i place lui GG de el .. restul, insa... vai si amar... Rotariu ala... e o pacaleala , a jucat fotbal doar la Dinamo, intr-un campiomnat slab, Liga 1 ...si unchiu-so, Iosif, atata il lauda... de noi chiar trebuia sa credem...

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  04 Ianuarie 2024, 02:19

Djokovic si mai ales Rotariu ar trebui sa dea bani sa joace, nu sa fie platiti pentru asta.

Van_Basten
Van_Basten  •  04 Ianuarie 2024, 00:15

55k pe luna. Sa fie primit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează