FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Nu mai contează pe ei! Se despart de încă doi jucători + revenire importantă în Superligă

FC Hermannstadt / foto: Imago Images
FC Hermannstadt / foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 21:01 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 22:11

Antrenorul Marius Măldărășanu a decis să renunțe la Cristi Bărbuț și la Petrișor Petrescu, lăsați acasă să-și caute echipe. La sosiri, cele mai importante nume sunt Raul Opruț, care va veni direct la Lara, în cantonament, și Kablan Davy N’Goma, de la FC Botoșani. 

FC Hermannstadt pleacă mâine în cantonament, la Lara, Turcia, fără două nume importante. GSP a aflat că este vorba despre fostul căpitan al echipei, Petrișor Petrescu, și despre Cristi Bărbuț.

Petrișor Petrescu și Cristi Bărbuț, lăsați acasă ca să-și caute echipe

Antrenorul Marius Măldărășanu nu mai contează pe ei, astfel că amândoi vor rămâne în țară pentru a-și căuta noi contracte, în condițiile în care perioada de transferuri se deschide pe 16 ianuarie.

Pentru el trebuie să facă Rapidul o ofertă „de nerefuzat”: detalii de ultimă oră despre transferul dorit de Șucu
RAPID
Pentru el trebuie să facă Rapidul o ofertă „de nerefuzat”: detalii de ultimă oră despre transferul dorit de Șucu

Sibienii s-au mai despărțit recent de Adi Petre, căruia i-a fost reziliat contractul, și de Baba Alhassan, vândut cu 650.000 de euro lui FCSB. De asemenea, mijlocașul Sota Mino ar putea fi cedat și el Rapidului, în zilele următoare, dar, cel mai probabil, numai în schimbul unei sume de bani.

Revine Raul Opruț, Davy N’Goma, următoarea achiziție

La sosiri, cea mai importantă este revenirea lui Raul Opruț, împrumutat de la Kortrijk, până-n vară. Din informațiile Gazetei Sporturilor, fundașul stânga va veni direct în cantonament, la Lara.

O altă achiziție importantă a acestei ierni, mijlocașul ofensiv Kablan Davy N’Goma (28 ani), de la FC Botoșani, va face și el deplasarea în Turcia.

Din lot vor mai face parte portarul Ionuț Pop (26 ani/CSA Steaua), Baba Ayine (19 ani/ACS Mediaș 2022), Ianis Gândilă (17 ani/Academia Hermannstadt) și Ianis Mihart (19 ani/CSM Focșani), care a jucat în prima parte a sezonului în Liga 3, la Focșani. Despre aceștia a scris și cotidianul online Ora de Sibiu.

Hotel de 5 stele, 3 meciuri amicale

La Lara, unde se vor pregăti între 4 și 15 ianuarie, sibienii vor fi găzduiți de hotelul de 5 stele Concorde Deluxe Resort. Locația se află la 15 kilometri de Antalya și la 25 de kilometri de centrul Antalyei. 

În perioada șederii la Lara, echipa pregătită de Marius Măldărășanul va disputa 3 meciuri amicale. Întreaga ședere o costă pe Hermannstadt undeva în jurul a 80.000 de euro.

Mai puteți citi:

5 detalii inedite despre primul jucător transferat de Dinamo în 2024: „Nici n-a făcut o avere, nici n-a jucat. Și-a ruinat cariera!”

Unde ar urma să ajungă Mirel Rădoi: va avea un salariu de milioane!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează