FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Pentru el trebuie să facă Rapidul o ofertă „de nerefuzat”: detalii de ultimă oră despre transferul dorit de Șucu

Mino Sota
Foto: Imago
Mino Sota Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 17:13 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 17:48

Finanțatorul Rapidului, Dan Șucu, îl vrea pe Mino Sota (29 de ani), de la Hermannstadt. Acum sau la vară. Gazeta a aflat că, pentru un transfer acum, trebuie să le facă sibienilor o ofertă „de nerefuzat”.

Rapidul intenționează să facă o a patra achiziție în această iarnă, după ce s-a întărit în ofensivă cu Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. Foarte sus pe lista finanțatorului Dan Șucu este acum mijlocașul lui FC Hermannstadt, Mino Sota.

„Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului
RAPID
„Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului

Aparent, un transfer ce n-ar trebui să suscite mari probleme, în condițiile în care mijlocașul japonez a intrat în ultimele 6 luni de contract cu sibienii. Însă, din informațiile Gazetei, lucrurile nu stau deloc așa.

Mădărășanu a pierdut deja un mijlocaș

Antrenorul Marius Măldărășanu a pierdut deja un mijlocaș central, pe Baba Alhassan, vândut de club lui FCSB, în schimbul a 650.000 de euro. Iar plecarea unui al doilea om-cheie din linia mediană i-ar crea probleme serioase, în tentativa de a prinde play-off-ul.

Astfel că, la Sibiu, există o anume reticență. Iar din informațiile Gazetei, conducerea i-ar da undă verde mijlocașului în vârstă de 29 de ani doar în cazul unei oferte „de nerefuzat”. În caz contrar, ar fi de preferat ca jucătorul să rămână până la vară, chiar dacă clubul n-ar încasa niciun ban în schimbul lui.

O decizie s-ar putea lua astăzi

O decizie în acest sens, dar și în privința altor mișcări de personal, s-ar putea lua astăzi, înaintea plecării în cantonamentul de la Lara, Turcia.

Dacă nu se ajunge la un acord cu Hermannstadt, oficialii Rapidului vor negocia direct cu reprezentanții jucătorului, iar acesta va ajunge la vară în Giulești, din postura de jucător liber de contract.

Giuleștenii sunt interesați și de Djokovic

Dacă transferul se face acum, Mino Sota va avea o concurență serioasă. Va lupta pentru un loc de titular cu Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Kait și Cătălin Cîrjan.

Sota nu e singurul mijlocaș de care se interesează Rapid. Pe listă e și croatul Damjan Djokovic (33 de ani). Acesta nu mai intră în vederile lui Gigi Becali și ar putea ajunge gratis la formația lui Bergodi în această iarnă.

700.000 de euroeste cota lui Mino Sota, 29 de ani, pe transfermarkt.de

VIDEO Rapid a efectuat primul antrenament în 2024. Imagini cu noile transferuri ale giuleștenilor

Mai puteți citi:

Abia concediat în Superliga, e îndreptat către Dinamo!

Anamaria l-a provocat pe Neubert: „Dă-mi 3 nume de jucători din România care fac față în Top 4 campionate din Europa” » Neamțul i-a ales

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zetanu
zetanu  •  03 Ianuarie 2024, 19:47

adevarul e ca *** mai lipsea din playoff…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează