FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu, acuze dure la adresa conducerii celor de la CFR Cluj: "Erau ocupați cu intoxicarea unor jucători!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 19:07

Edi Iordănescu, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, acuză conducerea feroviarilor pentru umilința suferită în play-off-ul Europa League, contra luxemburghezilor de la Dudelange (0-2 în deplasare, 2-3 acasă).

"Nu sunt în ţară, nu am văzut meciurile. Nu am avut internet, cred că nu l-am plătit. Sau poate nu m-a interesat să le văd. Îmi pare rău pentru fotbalul românesc.

Eu am cerut nişte schimbări la CFR. Nu s-au întâmplat aşa cum îmi doream pentru că o anumită parte a conducerii era mai preocupată cu intoxicarea unor jucători decât cu lucruri care ţin de construcţie, de dezvoltare. Dacă toţi fotbaliştii erau cu mintea acolo unde trebuia, nu pierdeam niciodată cu Malmo. Am simţit şi am anticipat că ne autodistrugem, dar au fost unele lucruri pe care nu le puteam controla. În final s-a pierdut jocul pe o greşeală personală, dar puteam repara în retur dacă exista unitate. Cei care conduc acum trebuie să îşi asume lucrurile", a declarat Edi Iordănescu pentru Prosport. 

Edi Iordănescu a fost îndepărtat de la cârma campioanei României după doar 3 partide oficiale. Eșecul din prima manșă a turului II preliminar al Ligii Campionilor, 0-1, contra lui Malmo, i-a fost fatal. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2264101893823582
Kiss Péter  •  01 Septembrie 2018, 10:36

Edi este un frustrat... este un mare erou dupa lupta pierduta...ar trebui sa taca...in viata lui nu a fost fotbalist...cunostintele de antrenor nu se mostenesc ...este departe de stofa de mare antrenor...

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Septembrie 2018, 09:56
Postat de Andronic Popovici pe 01 Septembrie 2018, 09:37

Edy si totusi nu te inteleg ,de ce nu taci ,cheltuieti bani castigati jmechereste si lasa-i in plata Domnului pe CFR ,te-a dat afara pe banii lor ,Vison langos ,ca nici tu dupa nume nu esti dac neaos.

Nu tace că a cam rămas cu buzunarele goale. Dacă a trebuit să-și împartă prada cu sfânta treime mara-copil-bilașco atunci bagă din top...

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Septembrie 2018, 09:47

Și de ce n-ai zis nimic atunci bre antrenor de doi bani? Erai fălos că antrenezi campioana și tu de fapt aveai urme de frână în chiloți. N-ai arătat nimic. N-ai adus nimic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează