FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - FCSB 0-1

Edi Iordănescu, acid după Chindia - FCSB 0-1: „Cred că a fost record mondial. Dezamăgitor!” + care este relația actuală cu Gigi Becali

FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, la ultima acțiune a meciului. Edi Iordănescu (43 de ani) s-a plâns de atitudinea adversarilor și a vorbit despre relația cu Gigi Becali. +19   FOTO
FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, la ultima acțiune a meciului. Edi Iordănescu (43 de ani) s-a plâns de atitudinea adversarilor și a vorbit despre relația cu Gigi Becali.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 octombrie 2021 23:39 / Actualizat sambata, 02 octombrie 2021 00:06

FCSB s-a impus în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0. Golul a fost marcat de Constantin Budescu, din penalty, la ultima acțiune a meciului. Edi Iordănescu (43 de ani) s-a plâns de atitudinea adversarilor și a vorbit despre relația cu Gigi Becali. 

„Erau punctele pe care ni le doream. Sunt multe lucruri pozitive, dar și unele mai puțin pozitive. Dacă înaintea jocului am felicitat din tot sufletul ce s-a întâmplat la Chindia, toată munca lui Emil Săndoi din ultimii ani, în seara asta nu a fost deloc plăcut fotbalului. Cred că a fost record mondial, de câte ori a intrat doctorul pe teren. Înțeleg că și-au apărat cauza, dar e prea mult.

Până la urmă a venit minutul de final și am luat punctele. Până la urmă am avut ocazii și în prima repriză. Adrian Șut, Olaru a avut două șanse în partea secundă. S-a demonstrat că a fost foarte greu să îi deschidem. A intervenit precipitarea după eliminarea lor. Cred că puteam marca mai repede. În final rămân punctele. 

Am fost dezamăgit ca fotbal, de felul în care s-au desfășurat lucrurile. A fost anti-fotbal total! Nu s-au jucat 20 de minute. Îmi place că noi câștigăm. Suntem după 4 victorii. Am marcat în fiecare meci. Și titlurile se câștigă așa”, a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport. 

Edi Iordănescu, despre relația cu Gigi Becali

Între Edi Iordănescu și Gigi Becali ar fi existat un moment tensionat în ultimele zile. Finanțatorul ar fi cerut un fotbal mai spectaculos din partea echipei sale. Antrenorul celor de la FCSB a comentat în premieră informațiile. 

„Nu pot discuta despre așa ceva. Dacă neg, înseamnă că nu fac altceva decât să sprijin astfel de știri. Cu patronul pot să discut mereu. Nu trebuie să fiu mereu pe aceeași lungime de undă. E patronul clubului, el plătește, e noral să discutăm. Avem mereu dialog, cu el, cu MM. 

De ce am venit, ca să am de unde să plec? Dacă va veni un moment în care nu voi mai decide eu lucrurile, atunci ne vom așeza să discutăm. Până atunci, eu mă ocup de fotbal”, a comentat Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu a explicat și de ce l-a înlocuit pe Claudiu Keșeru în minutul 70, deși fusese cel mai periculos om de la FCSB: „Keșeru a avut cele mai mari ocazii, e un jucător important, dar a venit după o pauză foarte mare. A fost 100% la antrenamente, dar din punctul meu de vedere este un sensibil recul care era normal să vină. Așa am gândit, am simțit că e nevoie de mai multă prospețime”.

Ce a declarat Vali Gheorghe după Chindia - FCSB 0-1 

O victorie muncită, foarte importantă. Știam că ne aștepta un astfel de meci. Vorbeam cu Budi pe bancă, când au luat roșu, că a devenit meciul mai greu. S-au băgat pe o linie, cred. Suntem fericiți, cu astfel de meciuri putem câștiga campionatul. Contează foarte mult clasamentul, să ajungem unde ne-am propus la final. 

Ne-am făcut vacanța frumoasă, vom munci în aceste două săptămâni. Nu am vorbit încă cu Mister. Nu știu dacă este supărat, a văzut că cei de la Chindia s-au pus pe o linie, au stat mai mult pe jos. Cele 3 puncte erau cele mai importante. Am crezut până la capăt, altfel nu dădeam gol. A fost penalty clar, am înțeles că și roșu.

- Valentin Gheorghe, mijlocaș FCSB

VIDEO Control superficial înainte de Chindia - FCSB

Reporterii Gazetei Sporturilor au surprins imagini tragi-comice la Ploiești. În plin val 3 al pandemiei de coronavirus, într-un oraș în care incidența a atins valoarea de 4,27 cazuri la mia de locuitori, controlul la intrarea pe stadionul „Ilie Oană” este unul mai mult decât superficial.

Mai multe persoane au apărut la porțile stadionului cu testul de Covid-19 în mână, fără vreo dovadă că rezultatul negativ îi aparține. Testul ar fi putut fi găsit pe stradă, mai vechi sau să fi fost „împrumutat” de la altcineva.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FCU Craiova scoate la vânzare biletele pentru derby-ul cu CSU Craiova! Câți fani pot asista la meci

OFICIAL! EXCLUSIV Adio, Grozavu! 3 antrenori importanți de la FCSB se luptă pentru banca lui Sepsi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
241470079731969
Alex Alex  •  02 Octombrie 2021, 11:14
Postat de lapusneanul pe 02 Octombrie 2021, 07:08

du-te astazi in ghencea..:)

Acolo se striga "lupta clona" )

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  02 Octombrie 2021, 09:37
Postat de freddy pe 02 Octombrie 2021, 07:48

Te culci la 3 dimineata cu Steaua in cap si dimineata la 7 te trezesti tot cu Steaua in cap... Obsesii de om normal? Gandeste te si tu la o femeie.

Mă uit in jurul meu, care ești mă … Titi!? Hai curaj! :-))) Steaua e la mine in suflet 24/7/365 la fel și disprețul pt FC fcsb și fcsbisti! :-)))

geo.b.
geo.b.  •  02 Octombrie 2021, 09:28

Se vede clar,chiar foarte clar,doar cine nu vrea sa vada nu vede,ca toti sau aproape toti factori de decizie trag cu aceasta echipa,fcsb . Nu stiu,...ei isi fac impresia ca noi avem miopie sau ca suntem chiar prosti,nu stim sa judecam si noi fazele ? Noi vedem una,comentatorii vad altceva si vor sa ne convinga,ca noi nu vedem ce vedem,ca de fapt vedem ce nu vedem.Cei care scriu,la fel,arbitrii.......ce sa mai zic,eterna poveste,"greseala-i omeneasca". Mai si se mai mira unii,de ce o ducem cum o ducem si de ce suntem ciuca batailor si rasul lumii in Europa . Fotbalul in Romania a devenit afacere pentru cei ce detin "haturile",dar nu-si dau seama sau ..... nu vor sa inteleaga,ca este o afacere ......"romaneasca". Adica,paguboasa si pentru ei si pentru toata suflarea fotbalului Romanesc . Dar nu-i intereseaza,banu-i stapanl absolut,care intuneca mintile.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează