FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Edi Iordănescu se compară cu Dan Petrescu: „De obicei, CFR era o echipă mai pragmatică”

După FCSB - CFR Cluj 1-1, Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, a comentat prestația elevilor săi, care au egalat dramatic în prelungiri. +12   FOTO
După FCSB - CFR Cluj 1-1, Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, a comentat prestația elevilor săi, care au egalat dramatic în prelungiri.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 23:10 / Actualizat marti, 04 mai 2021 00:16

După FCSB - CFR Cluj 1-1, Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, a comentat prestația elevilor săi, care au egalat dramatic în prelungiri.

„Ne așteptam la un meci foarte greu, avem jocuri intense și de mare importanță. Trebuie să valorificăm momentele, ele decid partidele. Până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit, nu meritam să pierdem.

Am primit gol pe niște greșeli de interpretare. Încercăm să le corectăm, dar e greu. N-avem voie să ne trezim cu un penalty comis în disperare de cauză. 

M-au deranjat în prima repriză fragmentările. Toată lumea vrea să vadă un joc spectaculos, estetic, cu intensitate. Nu-i normal”, a declarat Iordănescu la Telekom Sport 1.

FCSB - CFR Cluj 1-1. Edi Iordănescu: „S-a mai schimbat profilul echipei”

De asemenea, Iordănescu a făcut și o comparație între prestația CFR-ului din mandatul său și cea din perioada în care Dan Petrescu îi pregătea pe clujeni.

„De obicei, CFR era o echipă mai pragmatică. De obicei, nu aveam atât de multe situații și nu marcam atât de mult. S-a mai schimbat profilul echipei. Eu, de fapt, întrețin echipa, nu antrenez. Peste două zile și jumătate avem alt meci, nu ai timp să intervii. Te rezumi la detalii elementare și cam atât”, a mai spus Iordănescu.

Am vorbit cu Omrani după joc. Dacă e supărat, trebuia să fie pe el. Să vorbim mai puțin și să ne vedem mai mult de treabă. La fotbal nu merge când vorbești mult, trebuie să faci
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Va conta în acest final de sezon cine reușește să se recupereze mai repede. Nu-i ușor de gestionat. Am încercat să schimbăm de la un meci la altul. Noi n-avem media de vârstă a lui FCSB, ei se regenerează mai rapid
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Am ştiut să suferim. Am luptat şi ştiam că nu trebuie să pierdem. Am avut o partidă mai nereuşită, tensionată. Nu ştiu cât fotbal s-a jucat azi, am ţipat unii la alţii. 

S-a jucat pentru campionat. Urmează încă 5 meciuri grele. Pentru noi urmează un meci dificil la Clinceni, aţi văzut ce a făcut aseară. 

Noi şi la pauză, şi după 1-0 am sperat şi am crezut că putem să revenim. 

Oficialii spun că a fost penalty la Deac, nu ştiu, lăsăm specialiştii să comenteze. 

Mă bucur că ne-am regăsit spiritul, că am luptat şi nu am renunţat în niciun moment. Mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat. Nu am înscris deloc în acest sezon şi era cazul să îmi ajut echipa. Mai sunt multe etape, dar este important că suntem la mâna noastră

Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Marius Bilașco: „Era important să nu pierdem! Golul nostru a plutit mereu în aer”

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Edi Iordănescu după golul egalizator al lui Burcă: „Dumnezeu e sus și vede!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
qcod
qcod  •  04 Mai 2021, 18:52
Postat de Alexandru Nica pe 04 Mai 2021, 01:13

Ești ZERO pe lângă Dan Penalty. Nici penalty-urile nu le mai primiți cum trebuie!

pai, tocmai ca nu le primesc cum nu le primeau nici in era DP

1735457746481229
Alexandru Nica  •  04 Mai 2021, 01:13

Ești ZERO pe lângă Dan Penalty. Nici penalty-urile nu le mai primiți cum trebuie!

nii_no_nii_no
nii_no_nii_no  •  03 Mai 2021, 23:37

Nu credeam ca Iordanescu poate f i atat de slab

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close