FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali îi face toate poftele lui Iordănescu jr: „I-am zis lui Vali să accepte TOT!” » Ce clauze sunt în contract

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 20:16 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 00:39

Gigi Becali anunță că Edi Iordănescu (43 de ani) va semna în curând cu FCSB. Patronul vicecampioanei a oferit detalii din contractul cu antrenorul care a făcut-o pe CFR Cluj campioană sezonul trecut. 

UPDATE ora 20:10 - Gigi Becali: „I-am spus lui Vali: «Fac tot ce vrea el!»”

Deși declarase că Edi Iordănescu a semnat contractul pe care i l-a propus, Gigi Becali a revenit și a admis că venirea lui Edi Iordănescu nu e încă oficială. Totuși, patronul de la FCSB este încrezător că acest lucru se va întâmpla curând. Latifundiarul susține că îi va respecta toate cerințele antrenorului și că nu se va mai implica la echipă. 

„Eu am crezut că a semnat. Ne-am înțeles, trebuia să facă restul cu Argăseală, să semneze. Asta fac acum. I-am spus și eu lui Vali, că am aflat că nu a semnat. I-am spus lui Vali: «fă ce cere, scrie-i tot tot ce vrea. Fac tot ce vrea el!».

Dacă el așa vrea, pe mine mă interesează ce vrea el? Mă interesează să scap eu, poate aveți dreptate și voi. Dacă 100 de oameni spun că ești beat, atunci da, mă, poate ești, atunci dormi. Și atunci ia stai mă, de ce sunt eu încăpățânat? Poate greșesc, poate așa e”, a spus Becali la emisiunea „Fotbal Club” de pe DigiSport. 

Eu trebuie să îi plătesc 500.000 de euro dacă îl dau afară. El poate pleca gratis, dacă eu vorbesc despre el la televizor. Are opțiune în contract să plece fără probleme dacă îl deranjează ce fac eu.
Gigi Becali

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu și FCSB:

  • Durata contractului: 9 luni;
  • Salariul: 20.000 de euro pe lună, același ca la CFR Cluj;
  • Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;
  • 500.000 euro dacă va fi demis;
  • Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători.

Sursele GSP au confirmat în urmă cu puțin timp că negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu sunt aproape încheiate, mai lipsește doar semnătura pe contract.

Gigi Becali a acceptat condițiile lui Iordănescu! E nevoie doar de acordul avocaților

Pe parcursul discuțiilor din ultimele 24 de ore, patronul FCSB a acceptat verbal toate cerințele, inclusiv cele legate de clauze de reziliere și eventuale despăgubiri plătite dacă se va băga peste antrenor, însă Iordănescu le vrea pe toate scrise negru pe alb, în contract. 

Avocații lui lucrează intens la acte și e de așteptat ca pe parcursul zilei de azi sau cel târziu mâine părțile să aibă discuția finală, cu actele în față, pentru ca Becali să valideze, sub semnătură, toate promisiunile de neimplicare în treburile tehnice ale echipei. 

„Edi e foarte tentat să vină la FCSB, i se pare o oportunitate excelentă pentru el. Echipa nu merge strălucit, dar lotul are un potențial fantastic, deci există premisele unor performanțe viitoare. În plus, ar fi o continuare interesantă după titlul câștigat cu CFR. Cu toate astea, el e un tip echilibrat, nu se aruncă la prima fentă. De aceea, vrea ca totul să fie foarte clar de la bun început și nu se bazează doar pe vorbe.

 Lucrează deja cu avocații lui să prindă absolut toate nuanțele în contract, pentru a se apăra astfel de eventualele toane ale patronului", a dezvăluit unul dintre apropiații antrenorului care în 2021 a câștigat campionatul și Supercupa cu CFR Cluj.

  • Iordănescu este liber de contract din vară, după ce a plecat de la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat campionatul. De-a lungul carierei a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj, fiind și interimar la FCSB.

Se repetă episodul Marius Șumudică?

Gigi Becali și Marius Șumudică (50 de ani) au discutat o posibilă venire a antrenorului la FCSB, înainte de startul acestui sezon, însă așa-zisul acord a fost rupt după nici 24 de ore.

În mai, patronul roș-albaștrilor era sigur că Șumudică va veni la FCSB și că acordul era la un pas de a semna. Șumudică a cerut câteva zile pentru a se gândi și pentru a se consulta cu cei din staff-ul său înainte de a lua o decizie. Ulterior, Marius Șumudică și-a scurtat deadline-ul și a revenit în această seară cu răspunsul final.

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali se amăgește: nu titlul garantează rețeta financiară mult visată!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
tataika
tataika  •  18 August 2021, 06:25
Postat de steaua.inseamna.csa pe 17 August 2021, 20:56

Geambașu asta mare parșiv, încearcă sa îl facă pe Iordănescu Sr. sa spună ca FC fcsb e Steaua (acum ca fiul e posibil sa fie antrenor la ne-a jjijji) însă omul nu e prost, a evitat elegant: Justiția decide nu el! :-))) Geambașu însuși a spus apoi ca Justiția s-a pronunțat deja, corect!, atunci ce rost mai au aceste întrebări penibile!? Steaua joaca mâine! :-)))

La matineu?

drack009
drack009  •  17 August 2021, 22:33

Tare fazele cu "poate pleca oricând dacă vorbesc despre el sau jucători" şi "dacă vreau să îl dau afară trebuie să-i plătesc 500.000" Păi dacă îl vrei dat afară, îl faci cu ou şi oțet la tv şi pleacă el singur :)))

branzoi
branzoi  •  17 August 2021, 21:26

nea cici nu te lasa fraierit, ce e asta, sa scrie negru pe viu in contract diverse chestii, adu un sobor de taici sa oficializeze intelegerea, mergem pe cuvant sau pe zau cu limba scoasa.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează
Close