FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali anunță: „Începe era dictaturii militare! Edi Iordănescu a semnat” » Când vrea să-l prezinte la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 17 august 2021 15:37 / Actualizat marti, 17 august 2021 16:33

Edward Iordănescu (43 de ani) ar fi foarte aproape de a semna cu FCSB, conform spuselor lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor mai avea și varianta Cosmin Olăroiu, dar acesta trebuie să-și rezolve litigiul financiar cu ultimul său club, Jiangsu Suning.

UPDATE 16:30 » Iordănescu nu semnează până când avocații nu pun totul în contract!

Sursele GSP au confirmat în urmă cu puțin timp că negocierile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu sunt aproape încheiate, mai lipsește doar semnătura pe contract.

Detalii pe larg, despre negocieri - AICI

UPDATE 15:30 » Gigi Becali: „Iordănescu a semnat cu FCSB”

Patronul FCSB anunță că Edi Iordănescu a acceptat contractul propus și l-a semnat.

„Da, tată, Edi a semnat! Este noul antrenor de la FCSB. Miercuri, la 10:00, îl voi prezenta jucătorilor”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

UPDATE 14:40 » Gigi Becali: „Edi Iordănescu o să fie miercuri la antrenament”

Gigi Becali susține că la antrenamentul de miercuri de la baza de la Berceni va fi prezent Edi Iordănescu și că nu se va mai implica la echipă.

„Mâine o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis «Băi Edi, știu ce îți dorești. Deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate! Numai tu. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează.

Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun «Băi, începe o nouă eră! Începe era dictaturii militare!»

Până acum, la FCSB a fost democrație. Acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum comandă, face, taie, spânzură”,a spus Becali potrivit sportro.

Gigi Becali: „I-am făcut contractul lui Edi Iordănescu”

Patronul FCSB susține că ar fi redactat deja contractul lui Edi Iordănescu și că a rămas doar ca acesta să-l semneze.

„Acum i-am făcut contractul lui Edi. A rămas să semneze! I-am acceptat toate dorințele. Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Edi Iordănescu ar fi solicitat ca în contract să existe o clauză prin care patronul să fie împiedicat să intervină la echipă. În caz contrar, acesta va fi nevoit să-i achite antrenorului suma de 500.000 euro.

Gigi Becali anunță: „Începe era dictaturii militare! Edi Iordănescu a semnat” » Când vrea să-l prezinte la FCSB
Edi Iordănescu e dorit la FCSB // foto: Imago

Cei doi au mai negociat în 2019. Gigi Becali a încercat să-l convingă pe Edward Iordănescu cu o zi înainte să anunțe că noul antrenor este Bogdan Andone. Atunci, cei doi nu s-au pus de acord în privința clauzei de reziliere. 

„Edi, în locul clauzei, ai cuvântul meu dat de față cu părintele!" a fost promisiunea patronului. Pentru Iordănescu n-a fost suficient, tehnicianul n-a mai apucat să refuze jobul de față cu duhovnicul, i-a trimis un mesaj lui Mihai Stoica a doua zi și l-a anunțat astfel că rămâne la Gaz Metan. Edward oricum scăzuse valoarea clauzei de reziliere de la un milion de euro la 400.000. Gigi a mizat pe duhovnicul-garant în locul paragrafului din contract și a pierdut.

  • Iordănescu este liber de contract din vară, după ce a plecat de la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat campionatul. De-a lungul carierei a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj, fiind și interimar la FCSB.

Edi Iordănescu, legat de FCSB

Edi a antrenat-o pe FCSB ca interimar în septembrie 2010, iar între octombrie 2011 și martie 2012 a fost „secund” la formația roș-albastră, sub Ilie Stan. Edi a jucat la juniorii Stelei până la 17 ani, când a trecut la Sportul, în Divizia B.

Relația lui Edi cu Steaua a început când acesta avea doar 6 ani neîmpliniți. Edi era luat de tatăl său, Anghel Iordănescu, la fiecare meci din Ghencea şi privea meciurile de lângă banca de rezerve.

În ultimii ani, Becali a dorit să-l numească „principal” pe fiul lui Anghel Iordănescu, însă acesta nu accepta imixtiunile patronului. Ulterior, între cei doi a urmat un schimb de ironii

Se repetă episodul Marius Șumudică?

Gigi Becali și Marius Șumudică (50 de ani) au discutat o posibilă venire a antrenorului la FCSB, înainte de startul acestui sezon, însă așa-zisul acord a fost rupt după nici 24 de ore.

În mai, patronul roș-albaștrilor era sigur că Șumudică va veni la FCSB și că acordul era la un pas de a semna. Șumudică a cerut câteva zile pentru a se gândi și pentru a se consulta cu cei din staff-ul său înainte de a lua o decizie. Ulterior, Marius Șumudică și-a scurtat deadline-ul și a revenit în această seară cu răspunsul final. 

VIDEO Dumitru Dragomir, după Rapid - FCSB: „Todoran trebuie respectat, nu blamat!”

Citește mai multe știri despre FCSB;

Gigi Becali se amăgește: nu titlul garantează rețeta financiară mult visată!

Ofertă de 7 milioane de dolari pentru Florinel Coman! Răspunsul oferit de Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
roddymcneil
roddymcneil  •  17 August 2021, 20:21

Cine îl mai crede pe fanfaron?

fairplayromania
fairplayromania  •  17 August 2021, 18:07

Omul cînta la NAI ..... ce te bagi ? :):):)

fairplayromania
fairplayromania  •  17 August 2021, 18:07

Omul cînta la NAI ..... ce te bagi ? :):):)

Vezi toate comentariile (59)
Comentează