FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ofertă de 7 milioane de dolari pentru Florinel Coman! Răspunsul oferit de Gigi Becali

Florinel Coman (dreapta) // foto: Imago +37   FOTO
Florinel Coman (dreapta) // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 17:19 / Actualizat luni, 16 august 2021 22:46

Florinel Coman (23 de ani) ar fi putut pleca de la FCSB în schimbul a 7 milioane de dolari, dar patronul Gigi Becali a refuzat oferta primită.

Ajuns la 23 de ani, Florinel Coman are șanse din ce în ce mai mici să plece de la FCSB în schimbul unei sume importante. Măcinat de accidentări și fără multe meciuri importante în CV, Coman nu are argumentele necesare pentru a le aduce celor de la FCSB o sumă importantă de bani.

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 7 milioane de dolari pentru Florinel Coman

În acest context, pare că Gigi Becali a fost neinspirat când a refuzat o ofertă de 7 milioane de dolari pentru Coman. Despre propunerea primită de FCSB a vorbit fostul mare fotbalist Liță Dumitru, om de fotbal cu conexiuni la cluburile din MLS, campionatul din SUA.

„Pentru Florinel Coman a existat o ofertă de 7 milioane de dolari care se plătea în mai multe rate. Nu i-a convenit lui Gigi și nu s-a mai făcut”, a declarat Dumitru la Pro X.

Clubul care l-a dorit pe Coman a fost Orlando City, locul 4 în Conferința de Est a MLS, club cu un lot cotat de Transfermarkt la 43,8 milioane de euro.

Cum a picat transferul lui Coman la Orlando City

Pretențiile lui Gigi Becali la acel moment au fost peste suma pe care cei de la Orlando City erau dispuși să o achite. Inițial, Gigi Becali era dispus să-l cedeze pe Coman grupării americane, pretinzând 9,7 milioane de dolari, dar întreaga sumă să fie plătită pe loc. 

Apoi a susținut că e gata să-l lase la Orlando și pentru 9 milioane, chiar și în trei rate. Și ar fi vorba de 60% din drepturi. Totuși, niciuna dintre propunerile lui Becali nu a fost acceptată de americani, care, conform spuselor lui Liță Dumitru, doreau să achite doar 7 milioane de dolari, în rate.

Florinel Coman, peste 100 de meciuri la FCSB

Florinel Coman a fost transferat de FCSB de la Viitorul, în schimbul a 3 milioane de euro. În cei 4 ani petrecuți în Capitală, Coman a adunat 136 de meciuri, în care a înscris 34 de goluri. Florinel are și 5 selecții la echipa națională de seniori a României.

El a început acest sezon cu stângul, fiind criticat de patronul Gigi Becali după ultimul meci al echipei, înfrângerea cu Rapid, scor 0-1: „Nu știu ce e cu Florinel Coman. Dacă va continua așa, va îmbătrâni în România” a spus Becali la Pro X.

Valoarea lui Florinel e de 100, 150 de milioane de euro, asta va fi cota lui peste un an sau doi
- Gigi Becali, patron FCSB, în 2019

Citește mai multe știri despre FCSB:

Florin Tănase, luat la rost după Rapid - FCSB: „Ce a jucat? I-a spus antrenorul să facă asta?!” + „La FCSB e sat fără câini! Fiecare face ce vrea”

Favoritul lui Becali, cel mai slab în Rapid - FCSB! Cine a dezamăgit de la FCSB + doi rapidiști au fost cei mai buni de pe teren

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
pariez_tot_ce_am
pariez_tot_ce_am  •  17 August 2021, 19:22

se duce la psg dupa ce pleaca mbappe :))

kuba
kuba  •  17 August 2021, 08:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn
tinn  •  17 August 2021, 01:10
Postat de Livi Andrei pe 16 August 2021, 22:17

Slujitorii lui jiji inventeaza oferte! Craitoiule misca-te la cratita si lasa slugarnicia ;)

echipa cu care ții tu pe cât a vândut?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează