FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

NOTE GSP Favoritul lui Becali, cel mai slab în Rapid - FCSB! Cine a dezamăgit de la FCSB + doi rapidiști au fost cei mai buni de pe teren

Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, SCOR 1-0 // FOTO: Raed Krishan +37   FOTO
Rapid a câștigat derby-ul cu FCSB, SCOR 1-0 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 07:32 / Actualizat luni, 16 august 2021 08:15

La primul derby de la revenirea în Liga 1, Rapid s-a impus în fața rivalei FCSB, 1-0, după un joc foarte bun al echipei lui Mihai Iosif.

Toate detaliile despre Rapid - FCSB, AICI!

În fața a 35.000 de fani, care au creat o atmosferă incredibilă pe Arena Națională, Rapid a arătat un joc excelent și a continuat seria de partide fără gol primit din startul acestui sezon. 

Giuleștenii au arătat o organizare excelentă și nu le-au primis rivalilor să pună probleme la poarta lui Horațiu Moldovan. Elevii lui Mihai Iosif au dat lovitura în minutul 39, după autogolul lui Vinicius, iar din acel moment s-au apărat foarte bine și au blocat acțiunile roș-albaștrilor.

Belu și Săpunaru, cei mai buni în Rapid - FCSB

Claudiu Belu și Cristi Săpunaru au condus excelent defensiva Rapidului, cei doi fundași fiind cei mai buni jucători de pe teren. Ambii a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

De partea cealaltă, la FCSB, doar Vali Crețu și Florin Tănase au ieșit în evidență, cei doi fiind notați cu 7.

La polul opus s-au aflat stelistul Sorin Șerban, nou preferat al patronului Gigi Becali, și rapidistul Antonio Sefer. Cei doi jucători, eliminați după o bătaie generală în minutul 85, au primit 4, cea mai mică notă a meciului.

8a fost nota primită de Mihai Iosif, antrenorul Rapidului. Todoran, tehnicianul FCSB, a luat 4

Favoritul lui Becali, cel mai slab în Rapid - FCSB! Cine a dezamăgit de la FCSB + doi rapidiști au fost cei mai buni de pe teren

Am închis culoarele și FCSB nu a avut nicio ocazie mare, dacă nu am uitat eu vreuna. Noi ne antrenăm, nu facem cancan, eu nu vorbesc despre alți antrenori. Sunt fericit că e Săpunaru lângă mine, e un căpitan adevărat. De când am preluat echipa am auzit ba că am avut noroc, ba că s-a întâmplat ceva... Eu nu aș pune la statistică meciurile pierdute cu Craiova și cu Mioveni, în liga a doua.

Ieri a fost ziua tatălui meu, azi a fost Sfânta Maria, ziua mamei mele, Dumnezeu să o ierte! Aici am o altă familie, publicul acesta minunat, cu care noi jucăm în 12 în fiecare meci
- Mihai Iosif, antrenor Rapid

Pentru noi, pentru suporteri este o înfrângere rușinoasă. Sigur că antrenorul e vinovat, dar mă aștept la o altă atitudine din partea lor. Nu am făcut un joc strălucit, nu ne-am comportam așa cum ar fi trebuit. Începutul nu e deloc bun, credeam că ne-am revenit după victoria cu Craiova.

Domnul Becali e patronul și dumnealui ia decizii. Nu știu nimic despre vreo ședință, cu mine nu are nicio ședință/ E doar un început de campionat, o să vedem ce am făcut bine, ce am făcut rău. Din punctul meu de vedere, eu am cei mai buni jucători. Îmi reproșez jocul echipei și rezultatul
- Dinu Todoran, antrenor FCSB

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

VIDEO Florin Tănase, dezamăgit după înfrângerea cu Rapid: „Nu meritam să câștigăm”

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Ilie Dumitrescu, impresionat: „Nici pe Anfield n-am văzut așa ceva! Senzațional”

Săpunaru, savuros după victoria din derby » Mesaj pentru fanii roș-albaștri după victoria cu FCSB: „Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (5)
zagna
zagna  •  16 August 2021, 16:00

Tanase si arbitrul nota 7 ?!?! Voi ati vazut alt meci, oameni buni, Dumnezeu sa va ierte !

dora
dora  •  16 August 2021, 10:27
Postat de mickey13 pe 16 August 2021, 09:11

Barbu nu stiu pt ce a primit 7... Maxim 5 ar fi trebuit sa primeasca! Si, printre cei notati nu-l vad pe jiji... Inteleg ca ar fi trebuit sa primeasca nota 0, dar macar trebuia notat...

Astept analiza pe arbitraj a ”expertilor”. Dupa o prestatie modesta a lui Barbu et comp care au tras usor cu gazdele, după părerea mea, privitoare neutră.

dora
dora  •  16 August 2021, 10:19

Note cam mari pentru un meci modest pe teren. Balan si Mamut - 6 ? Vlad 6 - ? Olaru - 6 ? Si bomboana de pe tort Tănase - 7 - care, in afara de lovitura libera de pe final, nu a jucat mare lucru !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează