FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Florin Tănase, luat la rost după Rapid - FCSB: „Ce a jucat? I-a spus antrenorul să facă asta?!” + „La FCSB e sat fără câini! Fiecare face ce vrea”

Florin Tănase, luat la rost după Rapid - FCSB // FOTO: Raed Krishan +37   FOTO
Florin Tănase, luat la rost după Rapid - FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 07:13 / Actualizat luni, 16 august 2021 08:16

La finalul partidei pierdute cu Rapid, 0-1, Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor a fost criticat de Vasile Miriuță pentru prestația sa, dar și pentru declarațiile date după meci.

Toate detaliile despre Rapid - FCSB, AICI!

Atacantul de 26 de ani s-a declarat nemulțumit de jocul echipei sale, spunând că trebuie întrebat antrenorul Dinu Todoran despre cauzele acestui eșec. Declarația și jocul prestat, l-au făcut pe Vasile Miriuță să-l critice pe internaționalul român.

Vasile Miriuță îl critică pe Florin Tănase după Rapid - FCSB: „Ce a jucat?”

Să comentăm ce zice Tănase, «Nu jucăm ce trebuie, o luăm în jos». L-aş întreba pe Tănase ce a jucat? I-o fi spus antrenorul Todoran să ţină de minge două minute şi să frâneze jocul?  Nu cred că i-a spus antrenorul acest lucru. 

În primul rând, el, din postura de căpitan, trebuie să tragă echipa după el când ceva nu merge. Nu să găseşti un alibi și să spui «Întrebaţi antrenorul». Ştie foarte bine că n-are ce să-l întrebe pe antrenor, că antrenorul ştim care e. 

Dacă Todoran ar fi antrenor, la pauza meciului ar intra un pic în jucători și poate s-ar schimba puţin jocul. Dar aşa ştie toată lumea în vestiar că n-are ce să spună Todoran. Fiecare face ce vrea pe teren, joacă cu călcâiul la 1-0. E sat fără câini”, a spus Vasile Miriuță la Look Sport.

Vasile Miriuță: „FCSB e o dezamăgire totală!”

Fostul antrenor de la Dinamo a comentat și disputa dintre cele două echipe și a explicat de ce Rapid a ieșit învingătoare.

„Partida a câştigat-o echipa care a fost mai bine organizată Dincolo, FCSB e o dezamăgire totală! N-am văzut organizare, ceva lucrat la antrenamente sau trasee de joc. Fiecare a jucat după capul lui și s-au creat probleme pentru apărarea Rapidului.

Cred că s-a câștigat jocul pe partea dreaptă a Rapidului. Florinel Coman nu l-a ajutat deloc pe Şerban, cât a fost în teren. A fost mereu doi contra unu pe acea parte. Cei de la FCSB, când nu ştiu de autoritatea antrenorului, fac ce vor pe teren”, a mai spus Miriuță.

Tănase, discurs categoric după eșecul cu Rapid: „Nu jucăm ceea ce trebuie. Întrebați antrenorul! Trebuie schimbat ceva”

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

Florin Tănase, a vorbit despre eșecul vicecampioanei, exprimându-și nemulțumirea referitoare la jocul echipei.

Nu meritam altceva, după părerea mea. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o. Am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte mari. Nu jucăm ceea ce trebuie. Eram conștienți că nu o să fie ușor, mă așteptam să creștem în evoluție după meciul cu Gaz Metan, dar nu se întâmplă. Probabil și acea victorie a venit după o execuție a unui jucător, o sclipire. 

Pur și simplu nu jucăm ce trebuie. [Care e explicația?] Nu știu, întrebați antrenorul, vom analiza și o să vedem ce iese. Dacă nu se va schimba ceva, va fi același lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenamente. Important este că nu jucăm ce trebuie și trebuie schimbat ceva la noi. Lucrurile merg în jos, trebuie schimbat ceva
- Florin Tănase

VIDEO Florin Tănase, dezamăgit după înfrângerea cu Rapid: „Nu meritam să câștigăm”

Citește mai multe știri despre Rapid - FCSB:

Ilie Dumitrescu, impresionat: „Nici pe Anfield n-am văzut așa ceva! Senzațional”

Săpunaru, savuros după victoria din derby » Mesaj pentru fanii roș-albaștri după victoria cu FCSB: „Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează