FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Edi Iordănescu, plângere în direct: „E inuman. Ați văzut așa ceva în Germania?”

Edi Iordănescu se opune la rândul său revenirii jucătorilor în cantonamente +9   FOTO
Edi Iordănescu se opune la rândul său revenirii jucătorilor în cantonamente

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 07:21

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul care a dus-o pe Gaz Metan Mediaș în premieră în play-off-ul Ligii 1, a vorbit despre reluarea competiției și scenariul inițial propus de Ministerul Sănătății, conform căruia jucătorii ar fi trebuit să revină în cantonamente de la 1 iunie

„E foarte greu să existe un asemenea scenariu, e inuman. Dacă mă uit și la noi, clubul este în insolvență, băieții au fost în șomaj tehnic. 

Să vii după două luni de izolare și să intri direct în cantonament... E greu și pentru cei cu salarii foarte mari și care sunt plătiți la zi, deci vă dați seama cum ar fi pentru jucătorii Gazului. Nu ar fi fair-play. Ați văzut așa ceva prin Germania?”, a declarat Edi Iordănescu la „Digi Sport Special”.

Răsturnare de situație după ședința comună MTS - Ministerul Sănătății

Cea mai importantă măsură luată după ședință este aceea că fotbaliștii nu vor mai fi obligați să rămână în cantonament după încheierea celor 14 zile de izolare

După ce se încheie cele 14 zile de izolare, cluburile nu mai sunt obligate să păstreze jucătorii în cantonament. Comisia a emis aceste propuneri, iar ordinul în sine, care le va face obligatorii, urma să fie dat aseară. 

Joi, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului au susținut că fotbaliștii trebuie să continue să stea în regim închis de antrenamente încă două săptămâni.

VIDEO. Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Răsturnare de situație după ședința comună MTS - Ministerul Sănătății: ce se întâmplă cu fotbaliștii după cele 14 zile de izolare

Edi Iordănescu, luat prin surprindere în direct la TV: „Baftă la noua echipă!”

Florin Prunea confirmă investiția de 500.000 de euro la Dinamo: „Noi n-avem în spate o primărie, sunt bani importanți”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează