FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu, nemulțumiri înainte de Farul - FCSB: „Aș fi preferat ca acest meci să fie reprogramat pentru altă dată”

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 16:57 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 17:44

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, a vorbit înaintea meciului restant cu Farul. Tehnicianul roș-albaștriilor este nemulțumit că partida a fost reprogramată atât de repede.

  • Farul - FCSB este programat joi, 4 noiembrie, începând cu ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport 1, Telekom TV și Look Sport +, dar și în fotmat LiveTEXT pe GSP.ro

„Ne așteptăm la un meci dificil pentru că întâlnim formația pe care eu o apreciez foarte mult, pentru că e o echipă cu o filozofie bine definită și pentru asta înseamnă identitate. O echipă care încearcă un fotbal pozitiv, un fotbal bazat pe circulație bună și prelungită a mingii, din care încearcă să creeze foarte multe situații de poartă. 

Mai mult decât atât, Farul a devenit, alături de CFR Cluj, echipa cu defensiva cea mai bună, cu 8 goluri primite. Dacă vă uitați pe linia clasamentului, la jocurile de acasă, 5 jocuri, 5 victorii, maxim de puncte. Lucrurile astea ne pun în gardă și ne așteptăm la un joc foarte dificil”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Edi Iordănescu: „Aș fi preferat ca acest meci să fie reprogramat pentru altă dată”

„Sincer, aș fi preferat ca acest meci să fie reprogramat pentru altă dată. Mă mulțumesc, totuși, că a fost reprogramat, cu toate că n-ar trebui să fiu atât de fericit. Până la urmă, doar s-a respectat regulamentul. Dar, la ce presiuni s-au făcut și la cum s-au interpretat lucrurile, a ajuns să ne bucure enorm normalitatea. 

Regulamentul e simplu, un singur jucător dacă ai infectat cu Covid și, în total, nu reușești să ai 13 jucători pe foaia jocului, din care unul să fie portar, jocul se amână. Deci, nu știu unde ne-a fost făcut vreun serviciu sau vreun favor. Doar s-a dorit să se creeze o presiune artificială și să fim puși într-o lumină care nu ne favorizează. 

Din fericire, cei care conduc fotbalul au luat o decizie corectă. Acum eu, ca și antrenor, mi-aș fi dorit ca acest moment să nu fie atât de aproape pentru că aveam nevoie de mai mult timp să recuperăm cum trebuie jucătorii. Bine că se va juca și se va juca pe teren și acolo se va decide și rezultatul”, a mai precizat antrenorul vicecampioanei.

Edi Iordănescu, deranjat de oamenii care comentează

Iordănescu junior a dezvăluit că numeroasele comentarii ale oamenilor din lumea fotbalului despre situația petrecută la echipă, mai ales când aceștia insinuează că roș-abaștrii sunt favorizați.

Am văzut multe opinii de la oameni implicați în fenomen, mă refer la conducători, oficiali ai unor cluburi, care au vorbit în necunoștință de cauză și asta este trist. Pentru că atunci când poți să ieși în spațiul public și poți să formezi sau să influențezi opinii trebuie să fii documentat. M-a supărat nu pentru că cineva își spune părerea, fiecare spunea ce dorește, dar atunci când pui la zid un club, o echipă, sau încerci să creezi impresia că acea echipă este favorizată, atunci e o problemă.
-Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

DINAMO. Sfătuit să se retragă » Diagosticul doctorilor în cazul lui Alex Răuță + decizia clubului

Mititelu e atacat dur, după ce l-a demis azi pe Stoican: „Nici măcar pușcăria nu i-a băgat mințile în cap!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rocknroll
rocknroll  •  03 Noiembrie 2021, 20:47

..*** de anti-stelisti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dexter3
dexter3  •  03 Noiembrie 2021, 19:11

Edward n-a zis nimic despre cat de mult l-au "furat" arbitrii in ultimele 6 meciuri? General "Cașchetă" nu doarme...

robotucigas
robotucigas  •  03 Noiembrie 2021, 18:56

Tu ai vrea sa câștigi fără sa joci. Ce dracu va plângeți atâta? Luați o căruță de bani și totuși va bateți joc de noi. Ce aveți? Nu-i mai suport ca lor nu le place nimic, și-au ales sa joace fotbal. Atunci dacă ești chemat sa jocila 2 zile mergi și taci dracu. Bani aia nu ii luați asa ca ți dau când am chef

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close