FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, prima reacție după ce a pierdut două vedete de la Gaz Metan: „O mare lovitură!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 19:41

Edi Iordănescu e dezamăgit de faptul că Gaz Metan i-a pierdut pe Mario Rondon și Fabio Aurelio în dauna CFR-ului și vede aceste transferuri drept două lovituri pentru Gaz Metan, formație ce anul viitor planifica să intre în play-off.

„CFR a realizat două transferuri foarte bune. Pentru Gaz Metan sunt două pierderi imense, doi jucători extrem de valoroși, cu multă calitate umană. În condițiile în care Gazul are pretenții la play-off sezonul următor, nu avea voie să piardă acești jucători.

Dar era foarte greu să reușească să se ridice financiar la pretențiile jucătorilor. Pentru orice antrenor care lucrează să construiască o echipă competitivă e o lovitură mare când pierde jucători care au jucat în mod constant și au făcut-o bine și eficient.

Sunt sigur că cei doi pot ajuta CFR la îndeplinirea obiectivelor, sper să reușească să se integreze, chiar dacă ei sunt jucători de posesie”, a zis Edi Iordănescu.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV CFR Cluj, primele două transferuri pentru Liga Campionilor: Mario Rondon și Luis Aurelio de la Gaz Metan!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  30 Mai 2019, 00:40

salarul si obiectivele...primele criterii care fac diferenta cand ai de ales

Vezi toate comentariile (1)
Comentează