FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu, replică pentru Ionel Ganea: „Nu poți să te remarci fără să faci ceva!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 19:56

Edi Iordănescu, 40 de ani, antrenorul celor de la Gaz Metan, a replicat după atacul dezlănuțuit al lui Ionel Ganea. 

„Mi s-a transmis și mie ce a zis Ganea. Eu am jucat fotbal, am făcut-o și în cupele europene. Nu știu ce legătură are. Ca să fii antrenor trebuie să te pregătești, iar eu am făcut-o. Nu mă refer neapărat la el, dar nu cred că poți să te remarci într-o meserie fără să faci ceva, doar comentând prin presă.

Am înțeles că se autopropunea și când eram eu la CFR. Cred că e foarte important să își analizeze poziția și să vadă ce are de făcut ca să își găsească un angajament. Dacă el doar stă să critice, pentru că am văzut că l-a atacat și pe Mihai Teja, nu cred că va avea succes.

Cu tot respectul pentru cariera de fotbalist, dar trebuie să faci mult mai multe ca antrenor decât să îți dai cu părerea prin presă”, a spus Edi Iordănescu la Look Sport.

„Am reușit să și discut un pic cu Toni Conceicao înainte de cantonamentul din Turcia. N-am resentimente față de el, pentru că mă înlocuise la CFR. Se întâmplă multe lucruri greșite în fotbal. Nu mă refer neapărat la demiterea lui, cât la instabilitatea de la cluburi”Edi Iordănescu

Vezi și: 

Mihai Teja și Edi Iordănescu, făcuți pachet de Ionel Ganea: „Unul a fost jucător de tenis de picior şi făcea chefuri de chefuri!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  23 Februarie 2019, 16:57

Sincer nici eu nu stiu cu ce a iesit in evidenta Iordanescu junior.Doar ca e fiul lui tac-su?

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  22 Februarie 2019, 22:17

Iedi , singurul lucru prin care te remarci tu , este faptul ca esti fiul tov. gheneral izmanar . Dupa tine , peste 300 de meciuri in prima divizie , 120 de goluri marcate , 45 de meciuri la nationala si 19 goluri marcate , meciurile din campionate precum Germania , Anglia , Turcia nu inseamna nimic? Are perfecta dreptate Ganezul in tot ce spune. Din pacate in Romanica beizadelele sunt la moda.

gazistu
gazistu  •  22 Februarie 2019, 21:53

are dreptatre Ganea, aici!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează