FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI 3-1

Edi Iordănescu, supărat pe jucătorii lui: „M-a deranjat, le-am spus. Nu e ce-mi doresc”

La finalul partidei, Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei, a avut reproșuri de făcut jucătorilor săi.
La finalul partidei, Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei, a avut reproșuri de făcut jucătorilor săi.

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2021 22:07 / Actualizat joi, 14 ianuarie 2021 23:06

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 3-1, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. La finalul partidei, Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul campioanei, a avut reproșuri de făcut jucătorilor săi.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Clinceni 3-1, AICI

„Echipa încă nu arată cum îmi doresc. Mai avem de muncă. Am jucat împotriva unui adversar extrem de competitiv. Uitați-vă când a primit ultima oară 3 goluri. Am mai greșit în prima repriză. Una peste alta, am avut un tonus ofensiv indicat. Sunt și lucruri pozitive pentru care sunt fericit. Victoria este meritată. 

A apărut pe final o relaxare nejustificată. Ne-am deconectat, am fost superficiali. Am fost într-o situație în care am trăit periculos. Lucrul ăsta m-a supărat, m-a deranjat și că am primit gol după 5 etape. Le-am transmis jucătorilor. 

Importante rămân rezultatele. Trebuie să rămânem echilibrați. Peste 3 zile avem un joc extraordinar de greu, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi. Muncim pentru titlu, ne obligă trecutul, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Ca o primă concluzie, am reușit să recuperăm puncte. Aveam 4 puncte sub Craiova, acum suntem peste ea. Am recuperat și față de FCSB. Astea sunt lucrurile bune”, a declarat Iordănescu.

Clasament Liga 1

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Astra

Citește mai multe știri din Liga 1:

Craiova și CFR Cluj, scandalizate de hotărârea DSP: „Șmecherii se descurcă în România! Lumea să se aștepte la orice în acest sezon”

Două faze de penalty în CFR Cluj - Academica Clinceni: ce a decis arbitrul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mickey13
mickey13  •  15 Ianuarie 2021, 11:50

Daca si la o victorie asa de clara tu nu faci decat sa te plangi si sa fii negativist, nu stiu ce va face la infrangeri? Sepuku???

luisharcsa
luisharcsa  •  15 Ianuarie 2021, 06:38

Yedi pretene,daca jucatorii din fata nu vin sa sustina fundasii, ce vrei? Tactica o faci tu, nu ei. Lasa jugadorii si vezi ce a facut DP, si pastreaza ce a fost bun. Invata si tu ceva

Vezi toate comentariile (2)
Comentează