FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Ediție specială „Prietenii lui Ovidiu” » Ionuț Negoiță, declarații în exclusivitate: „Am întors Dinamo de la groapă și am ținut-o 8 ani”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2021 20:35 / Actualizat luni, 08 martie 2021 22:00

Ionuț Negoiță, 47 de ani, fostul patron al clubului Dinamo, om de afaceri în imobiliare, industrie hotelieră și construcții, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Declarații incredibile și dezvăluiri în premieră ale lui Ionuț Negoiță, doar la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

  • Ce suma a primit după ce a vândut Dinamo si cu ce se ocupă acum;
  • Care este relația cu Pablo Cortacero și cum l-a ales ca succesor;
  • Ce spune despre suporterii din DDB, ce le reproșează și ce ultimatum le dă;
  • Totul despre banii investiți la Dinamo, pierderi financiare, dar și bucurii;
  • Cum crede că suporterii vor rezolva problema licenței;
  • Ce mesaj le transmite celor despre care spune că se dau mari dinamoviști, dar nu fac nimic pentru a ajuta echipa;
  • De ce a dat buzna în birourile de la Federația Română de Fotbal;
  • Atac fără precedent la adresa lui Gino Iorgulescu și a celor de la LPF;
  • De ce-l regretă pe Dumitru Dragomir și cum comentează debarcarea acestuia;
  • Totul despre stadionul Dinamo! Care sunt problemele și cine a pus bețe în roate;
  • A plecat cu termopanele primite de la sponsori? Mesaj tranșant pentru Nicolae Badea.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Episod genial dezvăluit de Florin Prunea: „Era cu paharul de whiskey în față. Mi-a dat 30.000 de dolari la pungă și m-a dat afară!”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Comedie cu Nicolae Mitea la Ajax: „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Nu știam ce înseamnă «exit»... Bre!!!”

EXCLUSIV. Gică Hagi face dezvăluiri: „N-am vrut să fiu selecționer, am fost împins! Am fost jignit, m-au lăsat singur, singur…”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gogoas
gogoas  •  10 Martie 2021, 19:34
Postat de bodystyle74 pe 10 Martie 2021, 10:33

Nu exista investitori in fotbalul romanesc, ca despre investitori este vorba nicidecum de patroni, care au pierdut banii la fotbal. Toti au castigat prin capitalul de imagine prin reteaua de relatii create si prin vanzarile de jucatori pe sume neimpozitate. Toti s-au retras la timp cu banii la valiza . Asa a facut si negoita numai ca el a vrut sa mascheze balanta contabila si a gasit o firma in faliment prin luxemburg. Daca ar fi vandut catre o persoana fizica din romania sau catre ddb multe lucruri ar fi iesit la lumina dupa , si ca rezultat multe procese. Asa el are nevoie sa traga de timp ca sa-si stearga urmele ramase. Pai cine-i *** sa creada ca acum 1an videa cu 1leu ,care era de fapt 4mil, iar imediat dupa ,a vandut catre benel cu 550 mii. In Romania finantatorii din fotbal sunt priviti de presa ,si nu numai , ca niste persoane care din pasiune pentru fotbal si din atasament catre suporteri/club/comunitate vin, baga bani ,pierd bani ca mai apoi sa merite statui. Nu se intreba nimeni de ce nici o corporatie, sau un om potent financiar din afara, nu se asociaza in actionariatul unui club din romania? De ce avem numai gigei,pandelici, iftimei,netoi,negoiti care sunt dispusi sa rupa de la gura copiilor lor si sa investeasca in fotbal?

Ddb ul e o solutie de moment. In rest e o iluzie optica

gogoas
gogoas  •  10 Martie 2021, 19:30
Postat de gogoas pe 10 Martie 2021, 19:23

Generatia cristoiu. Nea ovi. Istorie. Fuse si se duse ..)) !

Dna k care acum isi mareste capitalul cu 10 mii dolari lunar a distrus totul.in urma ei. Pina si pe niculae care exporta CU SUCCES l a ingropat de viu si a lasat sute de familii pe drumuri

gogoas
gogoas  •  10 Martie 2021, 19:23

Generatia cristoiu. Nea ovi. Istorie. Fuse si se duse ..)) !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează