INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Comedie cu Nicolae Mitea la Ajax: „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Nu știam ce înseamnă «exit»... Bre!!!”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 11:35 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 11:38

Ioan Becali, cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat în „Dosarul Transferurilor” pentru diverse ilegalități făcute în fotbal, a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Acesta a povestit mai multe întâmplări cu Nicolae Mitea la Ajax și cum s-a descurcat fostul mijlocaș în Olanda.

- Giovanni, după ce l-ai dus pe Chivu de la Ajax la Inter, atunci l-ai dus pe Mitea în Olanda?
- Da, da. L-am lăsat pe Mitea acolo, când am plecat cu Chivu de la Ajax. I-am spus lui Koeman: „Îți las un puști aici și mă chemi într-o lună-două, când vreți voi. Îmi spuneți dacă sunteți mulțumiți de el, dacă nu, îi iau bilet și îl aduc înapoi”. M-au sunat după o lună jumate: „Vino să-l semnăm pe puști”.

- Mitea s-a stins repede, Giovanni!
- În doi ani a câștigat Gheata de Aur a celui mai tânăr jucător. Avea contract pe 5 ani a 500.000 de euro pe an. Amic cu Zlatan, dar și cu Huntelaar. Au chemat și două fete de atunci, Bambi, Mambi, nu mai știu... Eu îi spuneam: „Băi Nicolae... Ție îți trebuie astea? Hai să jucăm fotbal!”.

- Și el ce zicea? 
- „Bre nea Giovanni, vreau să-ți spun... Când m-ai lăsat matale o lună acolo... Dacă eu știam ce înseamnă «exit»... Bre!!! Știi cum plecam acasă, bre? Cu ochii închiși! Dar nu știam cum să iau, bre, un tren să nu mă pierd”. „Cum, mă Nicolae?!”. „Bre, păi, mai am patru-cinci puradei acasă și e vai de capul meu”. Și așa era... Noroc că s-a ocupat Victor și i-a cumpărat o casă în Fundeni. S-a stins... Dacă pe el îl lua Ibrahimovici pe după gât... Și uite-te unde a ajuns Zlatan! Incredibil! Mitea a jucat doi-trei ani și gata!

  • Ioan Becali (68 de ani) a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.
  • În martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii mai 2018, după ce a ispășit aproape 3 de închisoare.
  • A fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 7 ani şi 4 luni închisoare, în dosarul în care este acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu. Din pedeapsă i s-au scăzut 2 ani și 6 luni executați în precedenta condamnare.

George Ogăraru despre motivul pentru care nu au reușit Mitea și Marin la Ajax: ”Trebuie să ne gândim și la context”

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV. Gică Hagi face dezvăluiri: „N-am vrut să fiu selecționer, am fost împins! Am fost jignit, m-au lăsat singur, singur…”

FCSB. Gigi Becali, păcălit de un patron din Liga 1: „Am zis mersi că am scăpat de el! Nu l-aș readuce nici mort”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nello148
nello148  •  25 Decembrie 2020, 23:58

Ovi ai rămas același ...lingimis capuldebranzescu ! Vai de prostată ta

andyschleck
andyschleck  •  25 Decembrie 2020, 16:18

Are un lapsus ... dar Van der Vart era numarul 10 atunci si a jucat la Real Madrid , totusi cred ca mosneagul vrea sa faca referire la Wesley Sneijder , dar ala nu era numarul 10 ....

10arecare
10arecare  •  25 Decembrie 2020, 13:42

Iti dai seama de teapa unui om când vezi pe cine admiră și cu cine sta de vorba. Bre nea Ovidiule am zis ca la vârsta matale revii cu picioarele pe pământ și refuzi să-ți încalci deontologia profesională. Haide bre ca în îți numai infractori și nu numai matale, sper sa fiți mândrii și sa va priviți copii cu sinceritate în ochi spunându-le ca contribuiți pozitiv în societatea românească. Eram ironic îți dai seama ca ești băiat mare. Păcat bre ca de la un monstru al presei românești oamenii nu pot învața ceva bun nici măcar acum când se spune ca ai fi înțelept la vârsta matale. Dacă ar fi după mine vas închide pe toți

Vezi toate comentariile (6)
Comentează