FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Gigi Becali, păcălit de un patron din Liga 1: „Am zis mersi că am scăpat de el! Nu l-aș readuce nici mort”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:06 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 17:01

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre fundașul grec de la FCSB, Aristidis Soiledis, pe care moldovenii l-au vândut la formația roș-albastră în vara lui 2019, pentru 75.000 de euro.

Oficialul de la FC Botoșani a dezvăluit că s-a bucurat când l-a vândut, pentru că, spune el, are mari probleme din cauza accidentărilor.

Eu îl stimez ca om pe Soiledis. Este un băiat minunat, dar ca jucător el are o mare problemă și, mai mult ca sigur, din cauza asta nu s-a impus la FCSB. La noi era un jucător util la prima vedere, dar ne lăsa baltă când ne era lumea mai dragă și chiar aveam cu adevărat mare nevoie de el.

Mereu se accidenta și ne-am dat seama că în condițiile astea nu putem să ne bazăm pe el, dacă o tot ținea din accidentare în accidentare. Este clar că el are o problemă. Mereu văd că pățește câte ceva de ordin medical.

De aceea am și acceptat oferta lui Gigi Becali și am zis mersi că am scăpat de el. Nu mai puteam continua. Nu l-aș readuce la Botoșani nici mort. Îmi pare rău de el și vă spun sincer că mi-ar fi plăcut să se impună la FCSB”, a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

Soildeis (29 de ani) a bifat un meci în acest sezon de Liga 1, iar în ediția trecută a jucat de 15 ori.

VIDEO George Simion, președinte AUR: „Nu mai țin cu Steaua de când a fost preluată de către Gigi Becali”

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cum s-a schimbat atitudinea după retragerea lui Becali: „Vede și dânsul că e mai bine așa”

GALA GSP 2020. Interviu cu Dennis Man: „Copiii să nu neglijeze școala, cum am făcut eu” + De ce FCSB are șanse mai mari acum la titlu și noua relație cu Becali

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close