FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Ediţie Specială" rămîne sponsorul Universităţii Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 august 2010 00:00

Redactorul şef Ion Spînu anunţă că ziarul "Ediţie Specială" va rămîne sponsorul grupării din Bănie.

 

"Nu este vorba despre nici un faliment, ci doar o restructurare firească pe o perioadă de criză", a explicat Ion Spînu.

Cotidianul "Ediţie Specială" este sponsorul oltenilor, care au inscripţionat pe tricouri numele ziarului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
fc_oltenia_craiova
fc_oltenia_craiova  •  06 August 2010, 20:12

forza oltenia craiova alias gm-cfr craiova. suntem cu voi vom avea cea mai frumoasa peluza din tara dupa ce vom promova si vom impartii cu universitatea stadionul oblemenco .

ucv07
ucv07  •  06 August 2010, 17:06
Postat de maroc1978 pe 06 August 2010, 15:14

mai bine scria SC Blat SRL pe tricourile lor e singurul sponsor care li s epotriveste sau eventual "CFR cluj" dar scuzati acesta din urma este sponsor neoficial :))

si la voi ce trebuia scris ? castigam cu arbitrii?? sau frf ? lpf?

carlaconta
carlaconta  •  06 August 2010, 16:44

mesaj pentru Mititelu: Scapa de Ion Spanu, da banii la oameni si o sa tii capul sus. Altfel vei fi considerat un prost si un nenorocit. Stie toata lumea ca ai tras tezeapa la angajatii de la Editie Speciala si oamenii au plecat, nu Spanu a dat oamenii afara cum se lauda. Daca discutai cu oamenii nu se ajungea aici. Sau poate ca l-ai pus pe Spana sa ii dea afara pe angajati ca nu mai ai bani sa le dai. Cum poate editie.ro sa fie un sponzor la Universitatea cand nu are bani de achitat salariile?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează