FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

Edward Iordănescu îl ia și el în colimator pe MM: "Termină cu dezinformările!" » Nu uită de Avram: "Nu mai pot cu el"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 12:18

Edward Iordănescu a reacționat și el după meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu cu Steaua, scor 0-1. Antrenorul gorjenilor un uită de Mihai Stoica, pe care îl pune la punct. 

"Ce pot să mai spun? Întotdeauna am încercat să fiu echilibrat şi pozitiv atunci când vorbesc despre arbitri. Continui să cred că avem arbitri buni şi că nu trebuie să sărim pe ei la fiecare greşeală. Dar cu Marius Avram eu nu prea mai pot.

Este arbitrul care în campionat nu ne-a dat un penalty la partida de la Iaşi, când se impunea şi un cartonaş roşu. Şi la acelaşi meci fluieră un fault, dacă o fi fost, petrecut la doi metri în afara careului, şi-l mută în careu. Şi aşa am pierdut acel meci.

Acum, lui Săpunaru i-a fost reţinut carnetul de joc de către acelaşi arbitru care după meciul de la Iaşi i l-a reţinut şi lui Nicoară pentru că a protestat prea vehement".

...despre MM: "Îl ştiu foarte bine pe MM Stoica, am avut destule divergenţe, dar nu pot să nu recunosc că este unul dintre conducătorii buni. Ştie să apere interesul propriului club, nu degeaba a ieşit cu acea declaraţie legată de arbitraj înaintea meciului Pandurii- Steaua.

Dar normal ar fi să terminăm cu aceste dezinformări, că Pandurii ar fi avantajată. Înaintea startului play-off-ului, în dreptul nostru exista un echilibru perfect între greşeli şi avantaje. Iar după ce am început această parte de campionat, cu Dinamo nu ni s-a dat penalty, iar acum s-a fluierat ăsta în minutul 88. Este o mare dezinformare care se încearcă".

Stoica a spus după meci: "Pandurii e cea mai avantajată echipă de arbitri în acest sezon!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
observator_federal
observator_federal  •  31 Martie 2016, 14:21
Postat de geogeo pe 31 Martie 2016, 13:33

Edi este de fapt diversionistul. Pandurii au jucat slab si agresiv, au cautat tot timpul sa provoace, au tras de timp cu nemiluita, aveau o disperare in comportament care da de banuit. Iar acum, domnul antrenor Edi, baga strambe cu arbitrajul cautand alibiuri pentru jocul propriilor fotbalisti. Arbitrul i-a favorizat nedand penalty in prima repriza la Popa, tolerand jocul agresiv peste limita al Pandurilor si tragerile de timp. N-a fost un arbitraj perfect, dar nici nu se pune problema vreunei tendinte evidente. Daca Avram nu dadea penalty-ul la Hora, precis acum ar fi comentat toti ca Steaua a fost furata.

Ti se pare! Normal ca dupa un meci cu Viitorul, cand dati de Pandurii vi se par deosebiti total: "aveau o disperare in comportament care da de banuit"... Nu pot insa sa nu constat ca se incearca a se gasi scuze sau compensatii pentru cel mai flagrant furt (pana acum doar!) din Play-Off: acordare de penalty in min.88 la o faza la care nimeni nu a protestat initial (FCSBistii voiau sa recentreze...) si toata lumea se intreba nedumerita de ce se opreste jocul. Ei bine, un "aditional" ager a vazut infractiunea si a urmat penaltyul izbavitor pentru echipa ciobanului cu ambitii de marire. In fine, o noua "fila glorioasa" in istoria clubului, un nou pas spre titlu... dar cu ce pret: s-au spus aseara la TV, pe fata, atatea lucruri urate despre FCSB incat nici MM sau vreun alt propagandist platit al FCSB nu mai poate "repera" onoarea patata. Succesuri!

irinaspi
irinaspi  •  31 Martie 2016, 13:58

,,Dupa ce a inceput aceasta parte de campionat,,...Pai se pare ca a uitat meciul celebru in care se mira de ce jucatorii adversi vroiau sa-i rupa jucatorii...Daca a uitat ii reamintim.Lui Tucudean i s-a rupt urechea si pentru atit lucru arbitrul a dat galben...Daca in min. 88 faza este interpretabila de ce nu spune de cea in care Sapunaru il bareaza pe Popa...Vad ca este mirat ca lui Sapunaru i s-a retinut carnetul...Pai ce trebuia sa faca arbitrul cind Sapunaru a comentat ,la impins,a injurat...?Te pomenesti ca trebuia sa-i placa arbitrului...

foxy
foxy  •  31 Martie 2016, 13:41

Cea mai avantajata echipa de totdeauna in campionatul Romaniei a fost Steaua Bucuresti,uneori Dinamo Bucuresti si din 2003 incoace cu exceptia cand a castigat Urziceni campionatul aceasta FCSB cu sediul social in comuna Mogosoaia pe strada Targoviste...o echipa condusa de puscariasi ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează