FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

EXCLUSIV Lovitură de teatru în Liga 1: Edward Iordănescu negociază din nou cu CS Universitatea Craiova

Edward Iordănescu ar putea antrena pe „Ion Oblemenco” în curând. foto: GSP
Edward Iordănescu ar putea antrena pe „Ion Oblemenco” în curând. foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 18:58

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Edi Iordănescu (41 de ani) și-ar dori să plece de la Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a calificat-o în premieră în play-off-ul Ligii 1. 

  • CONTEXT. Care e motivul pentru care Iordănescu vrea să „divorțeze” de Gaz Metan? Apropiați ai antrenorului în vârstă de 41 de ani spun că el se simte la capătul puterilor la Mediaș, nu speră să obțină mai mult decât a obținut deja. Echipa e în play-off, pentru prima oară în istorie, dar echipa e pe locul 6 și nu are șanse să câștige campionatul. În Europa League nu poate participa fiindcă nu are licența, fiind vorba despre o societate aflată în insolvență.

În această perioadă de pauză, Iordănescu ar fi purtat negocieri cu CS Universitatea Craiova, club la care a fost aproape să ajungă și după destituirea lui Victor Pițurcă din Bănie.

Surse din lumea fotbalului susțin că Edi Iordănescu ar fi ajuns deja la un acord cu Mihai Rotaru, patronul celor de la Craiova, și că ar putea ajunge pe „Ion Oblemenco” chiar pe acest final de sezon. Chiar luna trecută s-au purtat negocierile, dar deocamdată nimic nu a fost făcut public.

Oltenii sunt antrenați în prezent de Corneliu Papură, antrenorul care a condus echipa în play-off-ul sezonului trecut și care a revenit în funcția de „principal” după plecarea lui Victor Pițurcă. 

Mihai Rotaru: „Avem antrenor!”

Mihai Rotaru, finanțatorul de la CS Universitatea Craiova, a ținut să facă o serie de precizări: “E o mare prostie. Nimeni de la Universitatea Craiova nu a vorbit cu Edi Iordanescu. De foarte mult timp. Nu e nimic adevărat, îi anunț pe toți că Știința are antrenor”.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri despre Liga 1:

Edward Iordănescu, OUT de la Gaz Metan Mediaș? Motivul pentru care antrenorul vrea să plece

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
189254898748309
Claude SH  •  29 Aprilie 2020, 23:44

Probabil va fi Minteuan, proaspăt plecat de la CFR

1250984458283448
Catalin Amariei  •  29 Aprilie 2020, 23:09
Postat de Catalin Amariei pe 29 Aprilie 2020, 23:08

Singurii antrenori peste Papura sunt Reghecampf si Petrescu

Sa nu uitam si de Dorinel Munteanu

1250984458283448
Catalin Amariei  •  29 Aprilie 2020, 23:08

Singurii antrenori peste Papura sunt Reghecampf si Petrescu

Vezi toate comentariile (6)
Comentează