FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ei sunt fotbaliștii U21 care au cel mai mare impact în Liga 1 » Doar două situații asemănătoare din 2010 încoace!

Florinel Coman, FCSB
Florinel Coman, FCSB

Articol de , , - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 09:12

Florinel Coman (FCSB), cu 9 goluri în Liga 1, e fotbalistul U21 care marchează competiția cel mai tare. 

Coman suportă criticile lui Becali și nici nu e titular mereu, dar e cel mai bun tânăr din Liga 1! Are 9 goluri în acest sezon, doar în campionat, și niciun alt fotbalist de vârsta lui sau mai tânăr n-a marcat atât de mult.

Gigi îl condamnă des pe Coman din cauza comportamentului sau a jocului și-l laudă pe Man, pe care-l consideră marfa cea mai importantă a clubului, însă Florinel are un gol în plus față de Dennis, deși n-a jucat la fel de mult!

Doar Torje mai era ca ei

Coman a dat 9 goluri în 1.848 de minute, Man a punctat de 8 ori în 2.313 minute. Din 2010 încoace s-a mai întâmplat doar de două ori ca fotbaliști sub 21 de ani să înscrie atâtea goluri.

Torje a încheiat cu 9 reușite sezonul 2010-2011 și chiar Man a adunat 10 goluri în stagiunea trecută, în care și-a consolidat locul de titular la FCSB
Amândoi steliștii ar mai avea timp să-și îmbunătățească fișa în cele șase etape care au rămas de disputat din campionat. Coman e, deocamdată, revelația sezonului. Un jucător pe care inclusiv conducerea propriului club îl acuza că e indolent, insuficient de serios a devenit un om providențial.

A produs victoria cu Sepsi, într-o partidă din care a bifat o singură repriză, pe a doua, cu un penalty scos și cu un gol. În ediția curentă din Liga 1 a mai bifat două goluri într-o remiză cu Dinamo, 3-3, și un gol într-un egal cu liderul CFR, pe care-l va întâlni Steaua și în duminica asta. 

"Era printre ultimii la antrenamente!"

Torje, tânărul care înregistrase un randament ca al lui Coman și al lui Man în urmă cu opt ani, s-a vândut după acea stagiune la Udinese, cu 5 milioane de euro. În schimbul lui Man, Becali speră să obțină măcar 25 de milioane de euro!

Torje evolua la Dinamo exact pe poziția pe care joacă și Dennis la FCSB, extremă dreapta. 

Adevăratul progres impresionant rămâne al lui Coman, care marcase în toate campionatele trecute 9 goluri adunate, câte a înscris doar în 30 de etape din sezonul actual.

Mihai Stoica a comentat la TV Digi Sport despre Florinel și e convins că schimbarea atitudinii din antrenamente constituie explicația: "Coman era anul trecut printre ultimii trei, mai mereu. Acum cred că e printre primii trei în antrenamente! Vorbesc despre kilometri parcurși, despre intensitatea cu care participă".

Randamentul în creștere i-a adus titularizarea de 23 de ori plus apariții pe parcurs în alte șase partide.

Tatuajele îl trag în jos?

Becali l-a certat pe Florinel Coman că fumează, nu i-a convenit patronului nici felul în care atacantul a sărbătorit un gol, când a imitat mersul legănat al luptătorului McGregor. "Coman își umflă mușchii la mine? E vai de capul lui!" a fost reacția lui Gigi din cauza acelui gest. Mihai Stoica a găsit și el un defect, printr-o comparație cu un coleg al lui Florinel din naționala de tineret: "Răzvan Marin e un tip cuminte, cu bun-simț. El nu s-a dus să semneze cu Ajax cu tatuaje pe după ureche, cu tigri inscripționați pe tricou. Nu, el s-a dus îmbrăcat decent, cu cămașă și cu un pulover cu nasturi închiși până la gât". Aluzia cu tatuajele a fost și pentru Coman, tatuat inclusiv pe gât, sub ureche.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  12 Aprilie 2019, 09:55

GSP la discretia CIOBANULUI rusine !

blatistu49
blatistu49  •  12 Aprilie 2019, 09:29

e un nou MMAPPE marcheaza doar la blaturile ciobanului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează