FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

El e înlocuitorul lui Kamil Bilinski! E tot polonez şi are 27 de ani » Transferul care trebuie să rezolve problemele "cîinilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 08:53

Dinamo s-a dispensat de atacantul polonez Bilinski, însă tot un conaţional al lui Kamil este în vizor spre a îmbrăca tricoul lăsat de vîrful ce-a fost golgeterul "cîinilor" în sezonul anterior.

Lukasz Gikiewicz, 27 de ani, 1,88 metri, liber de contract, după ce în ultimul sezon a fost la Levski Sofia, este în tratative cu roş-albii pentru a semna zilele viitoare.

Fotbalistul a prins sporadic echipa bulgară în prima jumătate din 2015, dar în 6 meciuri a punctat de două ori.

În prima parte a sezonului anterior a jucat în Cipru, la AEL, unde a marcat 3 goluri în 10 meciuri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
zecs93
zecs93  •  14 Iulie 2015, 17:18
Postat de valyomanyd pe 14 Iulie 2015, 02:57

Mai gymd, tu esti normal ? Ieri , dupa ce l-ai vazut pe youtube, ai zis ca e peste Bilinski, iar astazi cand vezi ca nu mai vine , e sub Bilinski ? :)))))))) Iarta-l doamne ca nu stie ce spune !!! :)))

Bai ce fumezi ca vreau si eu ??? :)))))) Cand pana panelor am zis eu ca asta este peste bilinski ??? In fiecare articol cand a fost vorba de KIWI asta am spus ca asta nu atacant, ce cifre sunt astea ?? 4 goluri pe an ?? E fundas ca atacant nici vorba ??? Mai clatesteti ochi intr-o Ghiuveta sau daca nu, lasa draqq bautura ca esti tanar !!!

712982012141790
Doina Stan  •  14 Iulie 2015, 08:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  14 Iulie 2015, 02:57

Mai gymd, tu esti normal ? Ieri , dupa ce l-ai vazut pe youtube, ai zis ca e peste Bilinski, iar astazi cand vezi ca nu mai vine , e sub Bilinski ? :)))))))) Iarta-l doamne ca nu stie ce spune !!! :)))

Vezi toate comentariile (53)
Comentează