FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. El îi pune pe picioare pe steliști » „Prințul fitnessului”, exerciții în izolare pentru toată lumea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 12:07

Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru și Iulian Cristea abia așteaptă să treacă starea de urgență și să meargă din nou să facă antrenamente ca la carte sub comanda lui Adrian Cristea, numit de jucătorii "prințul fitnessului".

Cristea e un fost sportiv de performanță, care și-a făcut propria sală de sport în cartierul Ghencea din București. E antrenor personal al stelistilor, iar in izolare n-a renunțat la exerciții de acasă. "Pentru mine e mai ușor cu sportivi de top pentru că au o rezistență mult mai bună", spune Adrian.

Antrenamentele pe care cei de la FCSB le fac sub coordonarea lui Adrian sunt antrenamente funcționale. Conform siteurilor de specialitate, antrenamentul foloseşte exerciţiile cardio, exerciţii de tonifiere musculară executate cu intensitate crescută cu pauze foarte scurte la intervale mai mari, exerciţii cardio statice sau cu deplasare, exerciţii cu propria greutate şi cu diverse accesorii.

Selecţia exerciţiilor se face în funcţie de scopul urmărit, de scăderea în greutate, dezvoltarea forţei, rezistenţei sau vitezei și se adaptează nevoilor tehnice ale sportivului.

"Fiind jucători profesioniști, trebuie să facă antrenamente care să nu le producă vreo accidentare. Sunt mândru că am ocazia să lucrez cu ei pentru că sunt sportivi de mare performanță"
Adrian Cristea, antrenor de fitness

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali nu dă înapoi! A bătut palma pentru stadionul pe care ar evolua FCSB: detaliul care l-a convins

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează