FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - FC VASLUI 2-1

Elevii lui Eugen Nae au fost extraterestri pentru "galacticii" lui Lopez Caro

Vasile Maftei
Vasile Maftei

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Unirea Urziceni s-a implus cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei FC Vaslui, în etapa a VI-a a Ligii 1. Golurile ialomiţenilor au fost marcate de Vasile Maftei (24) şi Valeriu Bordeanu (40, din penalty), în timp ce pentru oaspeţi a marcat Wesley, din penalty.

În ciuda problemelor pe care le întîmpină formaţia lui Dumitru Bucşaru, Unirea a început tare meciul cu "galacticii" lui Lopez Caro. Prima repriză le-a aparţinut în totalitate elevilor lui Eugen Nae, care au şi marcat două goluri, intrînd cu avantaj la cabine. Vasile Maftei a deschis scorul în minutul 24, cu o lovitură de cap, după centrarea din corner a lui Sorin Frunză.

Ialomiţenii au majorat diferenţa prin Valeriu Bordeanu, care a transformat un penalty obţinut de George Galamaz, în minutul 40.

FC Vaslui a redus din diferenţă pe final de partidă, în minutul 88, prin Wesley, din lovitura de la 11 metri. Elevii lui Lopez Caro puteau pleca de la Urziceni cu un punct în minutul 5 de prelungiri al celei de-a doua reprize, dar Pouga nu a reuşit să reia din gura porţii o minge aruncată în careu.

Pentru 8 dintre jucătorii de la Unirea Urziceni a fost meciul de adio în tricoul echipei ialomiţene. Marius Bilaşco, Iulian Apostol, Ricardo, George Galamaz, Lucian Marinescu, Marius Onofraş, Raul Rusescu vor merge la Steaua, iar Vasile Maftei va ajunge la Kuban, sub comanda lui Dan Petrescu.

FC Vaslui ocupă locul 14 în clasament după etapa a VI-a, iar Unirea se află pe 11.

Vezi AICI echipele de start!

Unirea Urziceni începe cu:

C. Grigore - Nicu, Galamaz, Mehmedovici, Bordeanu - Onofraş, Brandan, Maftei, Frunză - Todoran, Bilaşco
Rezerve: Tudor, Paraschiv, Rusescu, Ricardo, Semedo, Neaga, I. Apostol

Urmăreşte AICI desfăşurarea liveTEXT a partidei!

FC Vaslui începe cu:

Kuciak -  R. Annang, Papp, Farkaş, Milanov - R. Costin, Genchev, Milisavljevici - Wesley - Adailton, Pouga
Rezerve: Cerniauskas, Neagu, Pancu, Sînmărtean, Bello, Hugo Luz, Gheorghiu

Playtech: Simona Halep și Toni Iuruc pregătesc un nou tun financiar. Ce afacere le va umple conturile bancare


Comentarii (15)
nestiutul
nestiutul  •  30 August 2010, 00:53

Daca Lopez Caro cu lotul pe care-l are, nu termina la finalul turului macar pe locul 7, inseamna ca n-are stofa de antrenor, pacat de Porumboiu ca baga atatia bani in fotbal.

ricifourgroup
ricifourgroup  •  30 August 2010, 00:24

domnule porumboiu nu te suport eu dar stau ,in spania si daca le m-ai spun astora la o bere ca o echipa din romania are un fost al lui real madrid ,cand la zic numele ridica din umeri,am fost curios si m-am uitat pe net asta a fost dar la madrid2 in nici un caz la prima echipa da-l afara e slab rau si nu este compatibil cu lotul pe care il ai pe romaneste e varza rau

opensource
opensource  •  30 August 2010, 00:18

Felicitari celor de la Unirea!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează