FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Elhamed îşi cere banii, Dinamo afirmă că Ashdod nu vrea să-l lase în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 00:44

 Situația lui Hatem Elhamed rămîne încurcată. Fotbalistul arabo-israelian susține că echipa de care aparține e dispusă să-l mai lase un an în "Ștefan cel Mare".

" Ashdod vrea să mă lase împrumut încă un sezon la Dinamo, pentru o sută de mii de euro, dar eu nu mă întorc pînă cînd clubul de la București nu-mi achită cele două salarii restante. Ţin să explic acest aspect pentru că suporterii dinamovişti mă caută pe facebook şi mă întreabă dacă mă întorc".

Replica șefilor din Ștefan cel Mare a venit prompt: "Cei de la Ashdod ne-au spus ferm că nu-l mai lasă în România!". Ionel Dănciulescu a explicat: "Am făcut toate demersurile necesare, însă Ashdod este fermă pe poziţii".

Detalii în Gazeta Sporturilor de astăzi, de unde veţi afla ce şanse mai sînt ca Hatem să continue în Ştefan  cel Mare.

Alte subiecte din ediția tipărită de azi:

✓Roș-albaștrii pregătesc o mutare-bombă pe piața transferurilor!

✓Dorit de Steaua, Cernat dezvăluie: "Probabil o să ajungem la un numitor comun"

✓REPORTAJ din Belfast, orașul spintecat de ziduri

✓Maxim ar fi fericit și cu o remiză contra Irlandei de Nord și are o propunere nemaiîntîlnită de a celebra calificarea la Euro 2016

✓Omul de afaceri brașovean, Vasile Dochița, a recunoscut că le-a dat 200.000 de lei, cash, "stegarilor", înainte de ultima etapă cu Gaz Metan

✓Totul despre a 35-a ediție EuroBasket, feminin, care începe miercuri. Cum se desfășoară competiția + puncte tari și puncte slabe ale naționalei României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
zecs93
zecs93  •  10 Iunie 2015, 15:27

Negoita *** vinde in mm tai clubu ca ne-am saturat de *** de jucatori si de salariile tale de 3 lei ridichi !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  10 Iunie 2015, 14:16

Toate sunt manipulari ale lui Stanciu care face presiuni la clubul israelian sa nu mai accepte împrumutul ...la Dinamo, jucatorul stie ca el poate fi imprumutat dar nu i s-a spus....unde , nu mai faceti afirmatii aiurea !

redbuldog
redbuldog  •  10 Iunie 2015, 10:25

Intoxicari ieftine marca ,,Negoitza'',care cu complicitatea puriului si a lui ***,vor ,,defila'' spre noi minime istorice in sezonul urmator.Se descotorosesc de jucatori utili si aduc in schimb doar expirati,blazati si de alti refuzati....Rusine bhaaa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează