FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Primul verdict pentru Koljic » Cât ar putea lipsi de pe teren: „E o problemă”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 11:38 / Actualizat marti, 10 august 2021 11:48

Atacantul bosniac Elvir Koljic (26 de ani) a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită în meciul CS Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0.

În minutul 25, Elvir Koljic, care resimțise în ultimele zile dureri la piciorul operat, a ieșit accidentat de pe teren.  Atacantul în vârstă de 26 de ani s-a așezat brusc pe gazon și a cerut schimbarea.

Elvir Koljic a suferit o entorsă

În această dimineață, Marcel Popescu, managerul general de la CS Universitatea, a dat detalii despre situația lui Koljic.

„Are o entorsă. Am aflat în urma unor examene făcute azi. Nu este ceva extrem de grav, dar este o problemă. A călcat și a fugit gazonul sub el.

Zilele astea caniculare au pus la grea încercare gazonul. Este hibrid și bine îngrijit, dar când stă la 50 de grade sunt probleme. 

Sper să revină la fotbalul pe care l-a arătat. Accidentările le-au scos din ritm. E a treia oară când încearcă să depășească, iar noi credem în el”, a spus Marcel Popescu la ProX.

Pentru o accidentare similară suferită în etapa a 3-a, medicii i-au spus lui Juan Bauza, extrema celor de la FCU Craiova, că trebuie să ia o pauză de o lună.

+1 FOTO

Elvir Koljic a avut un sezon de coșmar!

Atacantul bosniac s-a accidentat grav în octombrie 2020 - fractură de peroneu - în partida câștigată de CS Universitatea Craiova cu Poli Iași, scor 1-0.

A lipsit 6 luni! A revenit pe gazon spre finalul sezonului precedent, însă problemele fizice l-au chinuit din nou, iar bosniacul nu și-a putut ajuta echipa în lupta la titlu. Koljic a fost apt la începutul noului campionat, însă problemele nu l-au evitat.

Citește mai multe știri despre CSU Craiova: 

Panduru a remarcat transformarea unui fotbalist de la CSU Craiova: „Cei care l-au lăsat așa și-au bătut joc de el”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  10 August 2021, 16:39

Kolici incepe sa semene tot mai mult cu Emeghara

pittt
pittt  •  10 August 2021, 16:11
Postat de morisca_11 pe 10 August 2021, 13:36

Gazon de *** din cauza asta sa accidentat Koljici si vedeta noastra Bauza

Vedeta Bauza? Ha ha ha. Vedetă?

kaloogarele
kaloogarele  •  10 August 2021, 15:49

Eu zic sa-l lase la vatra. E gata. Iar Universitatea a avut grija de el si l-a tratat bine, dupa cum a meritat. Dar cariera lui nu i-o mai salveaza nici Batman

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close