FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA CAMPIOANA EUROPEI '86

Emeric Ienei a dezvăluit întrebarea incredibilă pe care i-a adresat-o Nicolae Ceaușescu după câștigarea Cupei Campionilor: "Nu era mai economic?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 12:28

Emeric Ienei a povestit că după ce Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni la Sevilla, în 1986, grație unei victorii cu Barcelona, roș-albaștrii au fost premiați de președintele țării, Nicolae Ceaușescu.

Fostul antrenor al Stelei a dezvăluit ce întrebare i-a adresat liderul ceaușist.

"După ce s-au dat diplomele de onoare din partea președintelui, s-au deschis niște sticle de șampanie și președintele mi-a spus: «Tovarășul Ienei, felicitări și sper să câștigați anul ăsta la fel, și campionatul, și Cupa Campionilor, dar am o observație de făcut legat de finala aceasta.

De ce a trebuit să jucați și prelungiri? Era mai economic dacă jucați doar 90 de minute»", a povestit Emeric Ienei la TV Digi Sport.

Astăzi se împlinesc 31 de ani de când Steaua București a câştigat Cupa Campionilor Europeni într-o finală de vis împotriva Barcelonei. Meciul s-a jucat la Sevilla, pe stadionul "Ramon Sanchez-Pizjuan".

După 90 de minute și prelungiri scorul a fost 0-0, iar portarul Helmuth Duckadam a apărat patru lovituri de departajare consecutive, contribuind decisiv la victoria Stelei cu 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigelos
gigelos  •  08 Mai 2017, 10:13
Postat de ion.ionescu pe 07 Mai 2017, 20:48

El se gândea la economia cu transmisia tv, pentru că meciul s-a prelungit mult după ora 22, când apărea mira (ca şi la cârciumi)...

Pai si ce , nu avea dreptate ? Nu era mai economic ?

ion.ionescu
ion.ionescu  •  07 Mai 2017, 20:48
Postat de gigelos pe 07 Mai 2017, 13:41

O gluma . A incercat o gluma

El se gândea la economia cu transmisia tv, pentru că meciul s-a prelungit mult după ora 22, când apărea mira (ca şi la cârciumi)...

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Mai 2017, 16:39

EMERICH JENEI=un Munte majestuos cu... stancile sale impozante numindu-se...Bunul simt,Fair-playul,Atitudine de gentleman( pe teren si in viata!) Decenta si...Valoare (ca om si ...om de fotbal!). Bihorul ESTE MANDRU de tine!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează