FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV // VIDEO I-a antrenat pe ambii petrecăreți de la Rapid: „Mă surprinde gestul lor. Nici măcar nu contează că s-a întâmplat după înfrângere”

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 20:02 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 10:11

Invitat la ediția specială de GSP Live moderată de Alberto Boțoghină, Emil Săndoi, fostul selecționer al României U21, a comentat imaginile cu Alexandru Albu și Andrei Borza, care au petrecut în club după eșecul cu Poli Iași, 1-3.

Săndoi i-a antrenat pe ambii: cu Albu a lucrat la Concordia Chiajna, fiind chiar debutat de tehnician, iar cu Borza la echipa națională de tineret.

Ultrașii Rapidului iau atitudine, după escapada lui Albu și Borza: „Nu e posibil!”
Rapid
Ultrașii Rapidului iau atitudine, după escapada lui Albu și Borza: „Nu e posibil!”

VIDEO. Emil Săndoi, despre escapada giuleștenilor după eșecul cu Iași: „Albu, un băiat de mare caracter”

„Mă surprinde puțin. Am lucrat cu ambii jucători. Cu Albu la Chiajna, un băiat de mare caracter, cred că eu l-am debutat în prima ligă la un meci cu Steaua, a intrat titular, avea 22-23 ani.

Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu și Andrei Borza (cu spatele) în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
Alexandru Albu în club la Iași
+2 FOTO

L-am întrebat înainte de meci dacă are curaj să joace titular cu Steaua. Mi-a spus că de trei ani de zile aștepta acel moment. A fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren și nici nu l-am scos vreodată apoi.

Borza este un băiat de mare caracter, un tânăr de mare perspectivă, l-am avut la lotul de tineret, nu am avut niciodată vreo problemă cu el”, a spus fostul fundaș central din Bănie despre fundașul stânga al giuleștenilor.

Întrebat daca e de acord cu decizia Rapidului de a îi exclude pe o perioadă nedeterminată, Emil Săndoi a spus că „depinde de momentul în care iei astfel de decizii. Dacă s-a întâmplat așa, au comis clar o greșeală destul de mare. Nu mai contează dacă vii după o victorie sau după un eșec, atât timp cât nu respecți programul echipei, apar semne de întrebare de fiecare dată”.

„Știți cum e... toți greșim. Este important să nu persistăm în astfel de greșeli. Este vorba de imaginea pe care o au ei ca jucători. Eu îi știu ca doi băieți de mare caracter, Rapidul trebuie să ia o decizie, poate fi o suspendare temporară, pe o anumită perioadă de timp. Rufele trebuiesc spălate în familie, în grup”, a completat Săndoi.

Cred că va conta foarte mult și cuvântul antrenorului în situații de genul ăsta. Pe Cristiano îl știu ca fiind un antrenor foarte echilibrat, un antrenor care gândește fiecare decizie. Din punctul ăsta de vedere, sunt convins că vor găsi soluția cea mai bună. Într-o situație de genul ăsta, trebuie să iei o anumită atitudine, nu poți sta cu mâinile în sân.
- Emil Săndoi, la GSP Live

Poate avea Rapid de suferit prin excluderea lui Albu și Borza din angrenajul echipei?

„Trebuie să pui în balanță și ce se va întâmpla cu echipa în continuare. Sunt doi jucători importanți pentru Rapid. Îi poți da ca exemplu pentru ceilalți, însă făcând asta, poți submina interesele grupului”, a accentuat Săndoi.

Albu și Borza au fugit din cantonamentul Rapidului ca să petreacă în club

Alexandru Albu (30 de ani) și Andrei Borza (18 ani) au fost surprinși într-un club de fițe din Copou după eșecul Rapidului cu Poli Iași, 1-3, survenit în urma unei prestații mai mult decât modeste a giuleștenilor.

A fost prima înfrângere a elevilor lui Cristiano Bergodi în meciurile oficiale din 2024, survenită după o serie de 5 victorii la rând. După meci, în momentul în care au mers în fața propriilor suporteri, fanii i-au apostrofat pe jucătorii giuleșteni.

„Rușine să vă fie!", au scandat ultrașii Rapidului la adresa fotbaliștilor, care au părăsit terenul cu capetele plecate.

În noaptea de sâmbătă spe duminică, Albu și Borza, notați cu 5, respectiv 4 în GSP după meci, au fost în clubul „Fratelli”, fiind surprinși în „offside” de imaginile publicate de pagina de Instagram a clubului. Alex Albu a oferit versiunea sa a evenimentelor, însă reprezentanții localului au infirmat varianta fotbalistului.

Citește și:

OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
SUPERLIGA
OUT de la Rapid după scandalul de la Iași?! Șucu: „Nu pot să-l înțeleg!”
„Grădinița” lui Klopp și „profesorul” Van Dijk îi aduc lui Liverpool trofeul Cupei Ligii Angliei » Încă un sezon ratat pentru Chelsea!
CHELSEA - LIVERPOOL 0-1
„Grădinița” lui Klopp și „profesorul” Van Dijk îi aduc lui Liverpool trofeul Cupei Ligii Angliei » Încă un sezon ratat pentru Chelsea!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează