FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - DINAMO 0-2

Emil Săndoi, după o nouă înfrângere a Chindiei: „Am avut superioritate, dar ne-a lipsit rigurozitatea”

Emil Săndoi, după o nouă înfrângere a Chindiei: „Am avut superioritate, dar ne-a lipsit rigrozitatea” // foto: Imago +23   FOTO
Emil Săndoi, după o nouă înfrângere a Chindiei: „Am avut superioritate, dar ne-a lipsit rigrozitatea” // foto: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 22:39 / Actualizat sambata, 02 aprilie 2022 00:18

Chindia Târgoviște a făcut un nou pas greșit în play-out-ul Ligii 1, pierzând scor 0-2 confruntarea de pe teren propriu cu Dinamo, iar în urma acestui rezultat trupa dâmbovițeană rămâne în zona locurilor de baraj.

Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, a declarat la flash-interviul de la finalul jocului că echipa sa a fost superioară la mai multe capitole în partida de la Ploiești, dar meciul a fost pierdut din cauza erorilor nejustificate făcute în defensivă.

Chindia Târgoviște - Dinamo 0-2 » „Câinii roșii” RESPIRĂ! Morar și Irobiso aduc prima victorie în deplasare din acest sezon
Chindia - Dinamo
Chindia Târgoviște - Dinamo 0-2 » „Câinii roșii” RESPIRĂ! Morar și Irobiso aduc prima victorie în deplasare din acest sezon

Emil Săndoi, după un nou pas greșit făcut de Chindia: „Poziția în care suntem este una delicată. Se va juca până la ultimul fluier”

„În ultima perioadă nu ne priesc meciurile cu Dinamo. Îmi amintesc că și în «Ștefan cel Mare» am ratat penalty, am avut și bară, dar am pierdut 0-1. Astăzi, din păcate, am pierdut 0-2.

Este pentru prima dată când suntem pe locuri de baraj și este clar că este o presiune care îi apasă și pe jucători. Îmi pare rău că am început să facem cadouri de nedescris, greu de explicat. Eu cred că azi a fost un meci pe care noi l-am dominat, ocaziile mai mari au fost de partea noastră, am avut și șuturi spre poartă, dar din păcate facem greșeli impardonabile, așa cum am făcut și la Mioveni. 

Facem greșeli pe fază defensivă și sincer, nu mi le explic, pentru că nu le-am mai făcut până acum. Asta este problema noastră, nu mai avem acea rigurozitate în apărare. Azi ne-au lipsit și doi jucători importanți, Dulca și Florea. Dacă am fi reușit să înscriem, altfel s-ar fi derulat tot jocul. 

Poziția în care suntem este una delicată. Mai sunt etape până la sfârșit și sunt sigur că se va juca până la ultimul fluier.

Va trebui să stăm și să analizăm greșelile pe care le-am făcut și după să vedem cum le remediem. Trebuie să fim mai inspirați la finalizare, să reușim să dăm gol. Jocurile cu Clinceni și Mediaș nu sunt câștigate. Totul se joacă!”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei cu Dinamo.

E un moment greu, efectiv suntem pe muchie de cuțit. Mai departe trebuie să facem tot ce depinde de noi, de fiecare, să nu avem scuze și să încercăm să nu intrăm la baraj. 

Nu ne-a priit pauza echipei naționale. Cred totuși că am arătat un altfel de fotbal, am încercat să construim, să dominăm, să aducem mingi în careu. Am avut și ocazii. Îmi reproșez acea mare ratare și chiar și primul gol al celor de la Dinamo, pentru că de frica unui al doilea galben nu am fost suficient de agresiv.

Din moment ce suntem aici, ne este teamă de retrogradare. De la începutul play-out-ului ne-a fost frică, este normal. 

- Paul Iacob, mijlocaș Chindia Târgoviște

După acest meci, putem spune că orice este posibil. Am intrat în această horă, a locurilor de baraj. Fiecare meci contează, fiecare punct este vital, dar din păcate astăzi nu am reușit să obținem niciunul. Mie, personal, îmi este greu să-mi explic ce se întâmplă cu Chindia, controlăm în mare parte jocul, avem ocazii, reușim să înscriem, dar facem foarte ușor greșeli. Nu sunt eu cel care trebuie să tragă concluziile sau pot să le trag pentru mine, individual, însă mai departe nu este treaba mea.  

Greșelile se pot remedia, important este să învățăm din ele și să nu le mai repetăm, astfel încât începând cu meciul următor să începem să adunăm puncte.

Șanse avem, se joacă, depinde de noi. Trebuie să aducem rezultate pozitive și să ieșim din această zonă. 

- Andrei Pițian, fundaș Chindia Târgoviște

GALERIE FOTO Chindia - Dinamo 0-2

Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
Chindia Târgoviște - Dinamo (foto: Cristi Preda/GSP)
+19 FOTO

Clasament play-out

Citește mai multe știri

Dinamo, privată de un penalty la Ploiești? Brigada lui Chivulete a lăsat jocul să continue
CHINDIA - DINAMO
Dinamo, privată de un penalty la Ploiești? Brigada lui Chivulete a lăsat jocul să continue
Dinamo, lovită din nou de ghinion » Dusan Uhrin a pierdut încă un jucător în prima repriză a meciului cu Chindia
Chindia - Dinamo
Dinamo, lovită din nou de ghinion » Dusan Uhrin a pierdut încă un jucător în prima repriză a meciului cu Chindia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
robotucigas
robotucigas  •  02 Aprilie 2022, 12:38

Ca tot fotbalul din România. Foarte slab din toate punctele de vedere!!! Eu cred ca să doi a făcut minuni la chindia, iar cei de acolo ar trebui să-l asculte și sa nu-i aducă jucătorii de care nu are nevoie. Oricum nu avem nevoie de echipe gen voluntari, chindia și toate echipele astea mici care nu joacă fotbal, tot o dăm ca 3 puncte sunt mai bune, dar am uitat ca spectacolul aduce suporteri și nu puncte. Dacă joci frumos și ei bătăi cu 4-3 sau cât o fi, bai oamenii pleacă acasă fericiți ca au văzut fotbal. Dar când mergi și vezi o echipa bazata care nu te lasă să vezi spectacol, stai acasă și te uiți la un film. 1in România pana nu va ieși din schemă asta cu autobaza, și nu se va juca fotbal. Nici investiți sau sponsorizări nu vor fi. Dacă ai 100 de oameni la stadion și 500 se uita la meci, cine dracu sa te sponsorizeze pe tine? Mai bine pun un panou publicitar și iasă mai câștigați. O dăm pe calitatea jucătorilor, dar și antrenori au făcut sa se ajungă la asta. Mentalitatea cu 3 puncte câștigate a distrus cu adevărat fotbalul, uitați-vă la italieni ca nu prea mai fac performante în CL fără spectacol. Este foarte trist sa vezi 1-0 și 0-0 aproape la fiecare partidă de fotbal. Și iasă jucători și se laudă ca au jucat excelent. Antrenorii ca Reghe ar trebui aduși în România dacă vrem sa îndreptăm ceva. Normal ca la presiune cedam dacă ne apărăm în continu. În timp ați distrus mentalitatea fotbalului cu antrenori care vor sa ciugoala un punc.

robotucigas
robotucigas  •  02 Aprilie 2022, 12:25
Postat de Gheorghe Bica pe 02 Aprilie 2022, 08:19

Am spus de la mijlocul turului ca Chindia retrogradeaza,direct sau la baraj. Este cea mai slaba echipa din Liga 1 .

Și crezi ca este vina lui sa doi. El i-a instruit ce avea cum sa se apere și sa dea un gol sa câștige. Dar efortul în plus care l-au făcut se cunoaște. Ce nume are Dinamo și ce nume are chindia? Aici vedem calitatea lotului. Normal ca sunt slab vânzând tot ce au mai bun pe 500 de mi. Dar mai este un meci, cine - l câștiga. Dacă nu-l câștigă pe ala Dinamo este ca și cum nu au bătut

lukdan
lukdan  •  02 Aprilie 2022, 10:09
Postat de balotelli pe 02 Aprilie 2022, 01:07

Antrenorii vin și pleacă, au sau n-au licența pro / Dar Săndoi ăsta vă toacă! Își bate joc de voi, bro'! :(

Asa este! Toata lumea vede idn fotbal vede asta, numai presedintele clubului nu vede. Deh, sunt prieteni au jucat impreuna la FC Arges. Stii tu.... Rummy, poker, etc si o fi ramas dator. ????

Vezi toate comentariile (13)
Comentează