FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - BOTOȘANI 1-1

Emil Săndoi, îngrijorat după remiza cu Botoșani: „Suntem de nerecunoscut!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 15:20 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 15:52

Chindia Târgoviște a remizat scor 1-1 cu FC Botoșani într-o partidă ce a contat pentru etapa #27 din Liga 1.

Dâmbovițenii au deschis scorul după 13 minute de joc, dar înaintea reușitei au fost privați de o lovitură de pedeapsă, după un fault făcut de Dawa asupra lui Florea. 

Emil Săndoi, după remiza cu Botoșani: „Nu aș vrea să dau eu verdicte”

Centralul întâlnirii, Bogdan Dumitrache, nu a oferit lovitură de pedeapsă dâmbovițenilor, deși împingerea din careu a fost una clară. 

+13 FOTO

La finalul confuntării, antrenorul Chindiei, Emil Săndoi, s-a ferit în a da un verdict asupra fazei, dar este de părere că echipa sa nu a primit un penalty clar. Acesta crede că dacă decizia centralului era alta, inclusiv soarta partidei putea fi modificată.

„Nu aș vrea să dau eu verdicte, dar este posibil să fi avut o lovitură de la 11 metri în favoarea noastră. Eu cred că este fault clar. Florea i-a luat fața, câștigase poziția, putea să plece spre poartă. Se vede o mână pusă pe adversar, o împingere. Dacă ni s-ar fi acordat atunci acea lovitură de pedeapsă și dacă am fi reușit să înscriem, poate s-ar fi schimbat cursul jocului”, a declarat Emil Săndoi la flash-interviu.

Repriza secundă, de coșmar pentru Chindia

Etapa precedentă, târgoviștenii au condus cu 2-0 la pauza întâlnirii cu FCSB, dar trupa lui Toni Petrea a întors soarta partidei în mitanul secund, impunându-se cu 3-2. Elevii lui Săndoi au avut o cădere în repriza a doua și la partida cu Botoșani, permițând moldovenilor să revină în joc. 

Tehniacianul dâmbovițenilor s-a arătat dezamăgit de oscilațiile din jocul echipei sale și știe că acesta este capitolul pe care trebuie să îl îmbunătățească în vederea viitoarelor confruntări.

„După pauză avem o cădere, nu mai judecăm așa cum ar trebui. Eu sper să nu fie o superficialitate, aș vrea să fie calitatea adversarului cea care ne pune probleme, dar suntem de nerecunoscut câteodată în repriza a doua. Nu mai avem aceeași agresivitate, nu mai avem același angajament, nu mai respectăm niște principii. Trebuie să lucrăm în continuare la acest capitol. Acum suntem în prima parte a campionatului, până se termină sezonul regulat, dar după urmează o perioadă în care fiecare partidă, fiecare greșeală, poate să fie decisivă”, a adăugat Emil Săndoi.

CFR Cluj anunță revenirea unei vedete: „Veștile sunt bune, se alătură echipei”
CFR CLUJ
CFR Cluj anunță revenirea unei vedete: „Veștile sunt bune, se alătură echipei”

Emil Săndoi, despre transferul lui Daniel Popa în Coreea: „Poate și această tevatură făcută în jurul plecării lui să se răsfrângă asupra randamentului pe care îl are”

Tehnicianul Chindiei a vorbit inclusiv despre transferul lui Daniel Popa în liga secundă din Coreea de Sud. Emil Săndoi a declarat că plecarea lui Popa ar fi o pierdere mare pentru echipă, dar și așa, antrenorul a afirmat că nu are foarte multe informații în ceea ce privește viitorul jucătorului.

„E greu să răspund la această întrebare (n.r. Dacă va rămâne fără Daniel Popa). Am mai pierdut un jucător cât se poate de important, pe Neguț. Acum, nu este problema mea. Eu mi-l doresc în continuare pe Popa la echipă. Poate și această tevatură făcută în jurul plecării lui să se răsfrângă asupra randamentului pe care îl are. Astăzi a făcut o primă repriză bună, după a fost în scădere și tocmai de aceea l-am schimbat. Este dificil de gestionat o astfel de situație. Eu am mai avut discuții cu el, dar nu cunosc în amănunt ceea ce se va întâmpla”, a încheiat Emil Săndoi.

Ați văzut statisticile, le-au făcut persoanele îndreptățite să facă așa ceva. Da, Chindia este o echipă dezavantajată! Cea mai dezavantajată! - Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște

VIDEO Când se termină lucrările la noul stadion din Târgoviște! Emil Săndoi face haz de necaz

Citește alte știri despre fotbal:

Becali îi face vânt unui jucător după 1-1 cu Mioveni: „La revedere! Gata, m-am convins”

Dinamo, avertizată chiar dacă tocmai a obţinut primul succes din 2022: „De retrogradat, tot retrogradează” + Campania de achiziţii, ironizată: „Văd că transferă din trenuri, din tramvaie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  20 Februarie 2022, 16:23

Cu cele 14 puncte *** Chindiei acum Sandoi ar fi vorbit de playoff.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1115907728536992
Gheorghe Bica  •  20 Februarie 2022, 16:03

Chindia se poate salva la baraj. Antrenor bun ,jucatori modesti, mai nult de atat nu poate face.

kuba
kuba  •  20 Februarie 2022, 15:52

Daca ai dat punctele qiqeilor....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează