FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CHINDIA TÂRGOVIȘTE 0-0

Emil Săndoi, după egalul formației sale împotriva Craiovei lui Mutu » Ce spune de faptul că galeria oltenilor a scandat împotriva sa

Emil Săndoi
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2021 21:22 / Actualizat sambata, 14 august 2021 21:49

FCU Craiova și Chindia Târgoviște au remizat, scor 0-0 în meciul din etapa #5 din Liga1. la finalul partidei, antrenorul oaspeților, Emil Săndoi, a vorbit despre rezultat, dar și despre reacția suporterilor olteni la adresa sa.

Totul despre FCU Craiova - Chindia Târgoviște, AICI!

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut din deplasarea de la Craiova, împotriva formației lui Adrian Mutu.

„Nu trebuie să uităm că și noi avem mulți jucători noi la echipă. Din punctul meu de vedere, astăzi a fost ok, mai ales în repriza a doua, când am dominat jocul, am avut o posesie mai bună, ne-am apropiat periculos de poarta adversă. 

Mă bucur că a revenit Dulca, este un jucător important, ne-a lipsit în primele 3 etape. Am stat de vorbă cu o zi înainte de meciul cu CFR, voiam să joace, dar era foarte obosit, stătuse mult în avion (n.r. după Olimpiadă). A revenit, am câștigat în agresivitate.

Este un sentiment special când joc la Craiova. Am refuzat contracte enorme ca să rămân aici (n.r. ca jucător), chiar și de la Lyon. Visam să joc toată viața la un singur club, Universitatea Craiova, nu a fost să fie așa. Trebuie să-mi fac meseria, mi-aș fi dorit victoria acum. Mi-aș fi dorit victoria azi. Le urez multă baftă celor de la Craiova, lui Adi Mutu”, a declarat Săndoi pentru Look Sport.

Emil Săndoi, înjurat de fanii de la Peluza Sud

Deși a evoluat pentru Craiova, Emil Săndoi a fost privit ca un inamic de fanii olteni din Peluza Sud pentru faptul că a antrenat la rivala CSU Craiova în trecut.

„Nu i-am aplaudat ironic, ci pentru ceea ce fac atunci când își susțin echipa. Nu vă așteptați la răspunsul ăsta! Doare puțin, e normal, m-am sacrificat pentru un anumit club, eu nu intru în această polemică. 

Acum țin cu Chindia, în rest țin pumnii și celor de la CSU și celor de la FCU!” a mai spus antrenorul târgoviștenilor.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Gigi Becali, operat de urgență! Care e starea patronului de la FCSB

Șumudică se laudă că a descoperit „perla” CFR-ului, dar realitatea e alta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
3870860916306516
Dan Cristian  •  24 August 2021, 10:46

Sun de mic suporterul U Craiova.Nu pot fii vreodata suporter Steaua Dinamo etc.Am insotit pana acum si echipa lui Mititelu si a lui Rotaru.Acum de cand a revenit FCU in liga 1 am un sentiment ca niciuna nu e Craiova pe care am iubit.Una este a familiei Mititelu(cum aspus proprietarul) iar cealalta a Olgutei(PSD}

craiovamaxima
craiovamaxima  •  16 August 2021, 15:44

Emil si-a facut meseria. Nucred ca cineva poate fi injurat pentru acest lucru. Dimpotriva.

jony_10
jony_10  •  15 August 2021, 22:46

A scandat împotriva sa? Pe bune gsp? Singura pagina online care spune care nu spune ca a fost înjurat e bineînțeles gsp. Sandoi mult respect dar cred ca ai greșit răspunsul după meci. Tu nu ai jucat la FC booveni ci la Universitatea Craiova deci fără scuze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează