FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Un fost căpitan al Craiovei îi ia apărarea lui Bancu: „Și-a pierdut cumpătul, el e un băiat deosebit”

Nicușor Bancu
Nicușor Bancu

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2022 11:58 / Actualizat sambata, 14 mai 2022 12:13

Emil Săndoi (57 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște și fost fundaș la Universitatea Craiova, a vorbit despre Bancu, actualul căpitan al oltenilor, care a fost eliminat pentru două gesturi grosolane în înfrângerea cu Sepsi, din returul semifinalei Cupei României, scor 0-1.

Mai întâi, la o fază banală, în momentul unui aut, aproape de poarta lui Pigliacelli, Bancu și-a pierdut cumpătul. Și-a luat elan și l-a lovit violent cu capul în piept pe Askovski. Căpitanul Craiovei nu s-a oprit aici! A luat mingea și a aruncat-o în capul adversarului, aflat întins pe gazon. Horațiu Feșnic a intervenit și i-a arătat direct cartonașul roșu.

Avem răspunsul trimis de CSA Steaua către FCSB » Motivul comic invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Ghencea
STADIONUL GHENCEA
Avem răspunsul trimis de CSA Steaua către FCSB » Motivul comic invocat pentru a interzice echipa lui Becali pe stadionul Ghencea

Emil Săndoi îi ia apărarea lui Bancu

„Și-a pierdut cumpătul, el e un băiat deosebit. Eu l-am luat din liga a doua, când eram antrenor alături de Cârțu. A avut evoluții bune, a crescut, a ajuns la echipa națională. E frustrare, Craiova a avut rezultate bune, până la meciul de Cupă. 

A venit acest șoc, lumea era obișnuită cu acest trofeu. Tensiunea, presiunea, dorința prea mare trebuie temperate. Îmi pare rău pentru gestul său și pentru Universitatea Craiova, pentru că au ratat acest trofeu”, a declarat Emil Săndoi, fost căpitan al Craiovei, la Pro Arena.

Cum vede Emil Săndoi lupta la titlu

Emil Săndoi și-a arătat dezamăgirea după ce Universitatea Craiova a ieșit din lupta pentru titlu. Echipa lui Reghecampf este pe locul 3, la 7 puncte sub FCSB și 9 sub CFR, cu două etape înainte de finalul play-off-ului.

„CFR are un plus de experiență și ar părea favorită. FCSB are jucători cu o calitate deosebită. Fotbaliștii de la FCSB pot face diferența, parcă mai mult decât cei de la CFR. Îmi pare rău că nu e și Craiova în această luptă. Păcat că s-a întâmplat asta în ultimele etape. E o luptă interesantă”, a mai spus antrenorul Chindiei, conform sursei menționate.

Un titlua câștigat Emil Săndoi ca jucător al Universității Craiova, în sezonul 1990-1991

Laurențiu Reghecampf: „Atmosfera nu e prea bună, dar trebuie să arătăm bine la Cluj“

Citește și alte știri din Liga 1:

Decizia prin care Rotaru o „predă” pe Universitatea Craiova în fața lui CFR Cluj și-i diminuează speranțele lui FCSB la titlu

Oltenii vin cu gânduri mari la meciul cu CFR Cluj: „Vrem punct sau puncte” » Reghecampf dezvăluie care e atmosfera din lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
137729076992236
Conache Pavel  •  15 Mai 2022, 05:57

un pseudofotbalist, rudimentar si violent; bancu ar merita cel putin 10 etape de suspendare pentru comportamentul sau.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 Mai 2022, 15:00

Chiar este "deosebit" Nu prea vezi astfel de scene pe un teren de fotbal. Data viitoare exista varianta sa-l calce pe cap pe adversar. Un marlan ridicat la rang de ***. Sigur ne le va place moderatorilor dar nu am gasit alta caracterizare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  14 Mai 2022, 14:22

eram sigur...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează