FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - CFR CLUJ 0-0

Emmanuel Culio a reacționat ÎN DIRECT după scandalul de la CFR Cluj » Prima declarație a fotbalistului e categorică

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 20:11

Emmanuel Culio, considerat capul revoltei care a dus la demiterea lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj, a comentat în premieră situația, la finalul egalului cu Dunărea Călărași, scor 0-0.

"Nu m-am bătut cu Djokovic. A fost într-adevăr un antrenament în care m-am ciocnit cu Djoko, după ne-am certat puțin. Așa e în cantonament. Sunt nervi. După asta am vorbit cu Edi, am avut o relație foarte bună cu el. Am discutat, i-am propus să îmi dea o amendă pentru ce am făcut. El mi-a spus că e foarte bine ce am făcut.

Eu nu am fost la patron pentru a cere plecarea lui Edi. Pe mine nu m-a sunat nimeni. Aș fi mers, dar nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat Culio pentru Look TV. 

"Conducerea decide când pune un antrenor și cât îl ține. CFR Cluj e un club cu pretenții mari. Suntem niște jucători cărora li se cere mereu părerea. Am fost să discutăm cu conducerea, e normal la un club de nivelul ăsta"George Țucudean

Vezi și: FOTO Înecați de Dunărea » Nou promovata lui Dan Alexa adună 4 puncte în două meciuri și rămâne fără gol primit și după meciul cu CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
450119938500939
Aurel Bogdan  •  29 Iulie 2018, 08:02

Asta este valoarea fotbalului Românesc , titlul de ani buni se decide în culise , exemplu și conducerea FRF a fost decisă tot în culise si politic așa că: băieții deștepți trebuie să-și recupereze investițiile , iar Mafia din fotbalul Românesc să-și ia partea leului !!!

tonyys
tonyys  •  29 Iulie 2018, 07:38

Sa vedem daca conceicao prinde mai mult de 3 meciuri iar despartirea va fi of course tot amiabila, culio si camora *** - forbalisti 0 si gura mare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  29 Iulie 2018, 04:05

Sǎ nu uităm trecutul stelist/de ce se bust al lui Edward și legăturile lui taică-su cu Securitatea. Edward nu-i în stare să înveţe Cultura Civică la copii de clasa a cincea. Şi Digi are cel mai mare corupt din fotbal în studio, pe Narcis Răducan. Ăsta nu-i cameleon să supraviețuiască, suge din sângele sportivilor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează