FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR 1-0

Emmanuel Culio, atacat după meciul de la Botoșani: „L-au adus ca să îl bată pe Ongenda. Era în Argentina, făcea grătare”

Emmanuel Culio
Foto: Imago
Emmanuel Culio Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 12:50 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 13:30

Emannuel Culio (38 de ani) a revenit la CFR în meciul contra celor de la FC Botoșani. Mijlocașul a avut o prestație modestă contra moldovenilor, acesta fiind aproape de o eliminare după un gest grosolan la adresa lui Ongenda. Patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, l-a taxat pe argentinian, ironizându-l.

Totul despre FC Botoșani - CFR Cluj 1-0, AICI!

„Nu auziți că e bătăuș? L-au adus ca să îl bată pe Ongenda, știau că poate să se lase de fotbal oricând, așa că poate să îl bată pe Ongenda, după aia se lasă. Ce să spun eu, la 38 de ani să îl aduci pe Culio? Pe cuvântul meu, eu l-aș pune la muzeu, din ăsta să explice de fotbal. 

Dar și el e neserios, la 38 de ani mai vine să joace fotbal, dar dacă îi dau ăștia bani. Nu e prost ăla care cere, ăla care dă. Îi dau bani, bietul copil vine, el era acolo în Argentina, unde era el, făcea grătare. Vine, joacă fotbal un an de zile, ia 200 000 - 300 000 de euro și pleacă, la revedere, țară. Să dea Dumnezeu să poată”, a declarat Iftime la ProX.

Culio, gest golănesc la revenirea la CFR

Revenit la CFR Cluj după un an și jumătate petrecut în ligile inferioare din Argentina, Juan Emmanuel Culio a fost trimis pe teren din primul minut în meciul cu FC Botoșani.

În minutul 26, mijlocașul argentinian și-a pierdut cumpătul. Culio l-a doborât inexplicabil pe Hervin Ongenda în propriul careu. Ongenda țâșnise din spatele apărării ardelenilor pentru a intercepta o eventuală pasă din partea stângă, unde Țigănașu urmărea o pasă. 

După ce Ongenda a trecut pe lângă el, la marginea careului de 16 metri, Culio l-a lovit violent pe adversar, pe care l-a doborât instant. În cădere, Ongenda a intrat în Mario Camora, apoi a resimțit cele două lovituri încasate.

+6 FOTO

Din fericire pentru Culio, niciun arbitru din brigada condusă de Radu Petrescu nu a observat faultul. Altfel, mijlocașul argentinian ar fi plecat deja la cabine. 

După aproximativ două minute petrecute pe gazon, în care a primit îngrijiri medicale, Ongenda s-a ridicat și a continuat partida.

Citește alte știri din Liga 1:

„Bursucul”, ironizat după eșecul de la Botoșani: „Nu-l știți pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară”

Viitorul lui Adrian Mutu, stabilit. Anunțul conducerii oltenilor după eșecul de la Pitești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
varicocel
varicocel  •  14 Septembrie 2021, 14:24

Ați mai râs voi odată de el.... Culio în trei-patru meciuri revine la forma la care era înainte de a pleca. Și-apoi să-i văd pe invidioși.

279602929186838
Billy Bilciurescu  •  12 Septembrie 2021, 15:28

Un bătrân ,obosit și nesimțit !!

orlick
orlick  •  12 Septembrie 2021, 15:07
Postat de duster4 pe 12 Septembrie 2021, 14:07

prostatel2019:)))

Ești infantil

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close