FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Episod incredibil povestit de Gigi Becali: "Am pus bodyguarzii să-l dea afară pe Alibec din antrenament"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 mai 2018 10:54

George Becali a dezvăluit un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe Denis Alibec, starul căzut în dizgrație la FCSB.

În urma unui clinci dur pe care l-a avut cu antrenorul Nicolae Dică, atacantul de 27 de ani a fost scos cu bodyguarzii de la un antrenament al FCSB-ului. Intervenția oamenilor de pază a venit imediat după ce Alibec a refuzat cu vehemență să părăsească terenul.

"Eu sunt principalul vinovat pentru că l-am tolerat pe Alibec. Din cauza lui am pierdut campionatul. Mie tot îmi spunea MM că Dică vrea să îl dea fară de la antrenament. L-a și dat, dar nu vrut să iasă. Am pus bodyguarzii să îl dea afară!", a declarat Becali, la TV Digi Sport.

Alibec are zilele numărate la FCSB. Căzut în dizgrația patronului, la "cuțite" cu antrenorul și hulit de fani, aventura acestuia la unul dintre cele mai titrate cluburi ale României se apropie de sfârșit.

Vezi și: Unde a greșit Nicolae Dică în relația cu Alibec? Un alt antrenor român știe explicația: "Lucrurile sunt foarte simple"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
478005029051532
Mihai Lupu  •  27 Mai 2018, 10:30

Marca ciobanului pe ***.Oare la cat creier are nu se intreaba cine este vinovatul ,sau uita ca este un distrugator de tinere talente .Nu a invatat lectia ca nu numai banul si insultele la tv fac bine .Sa plece din fotbal el si Borcea sant distrugatorii fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albalbastru72
albalbastru72  •  26 Mai 2018, 04:13

Alibec trebuie pastrat in lot co orice pret,trebuie sa le arate colegilor cum sa se poarte cu Dica si sa mentina zizania in echipa,altfel lucrurile se pot indrepta.In plus mai ridem si noi,daca pleaca nu mai are farmec...

498423986994894
Doru Conoro  •  25 Mai 2018, 18:40

Dreptate.Sa inteleg ca scoate *** din ***.Dar stăpânul vede ca nu poate sa facă nimic.Bani pierduți. ARE BANI ȘI CREDE CA POATE FACE TOTUL.VIATA E DE ALTA PARERE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează