FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Răducioiu și Vochin îl urechează pe Jovan Markovic: „Nu arată a fotbalist. Nu poți face performanță cu acest fizic!” + erată despre referirea la scouterul neamț

Jovan Markovic / Foto: Cristi Preda (GSP)
Jovan Markovic / Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2022 11:14 / Actualizat marti, 30 august 2022 13:34

Titularizat de Mirel Rădoi în confruntarea CS Universitatea Craiova - FC Botoșani 1-0, atacantul oltenilor, Jovan Markovic, a fost luat în colimator din cauza condiției fizice.

Markovic a petrecut 78 de minute pe teren în duelul de la Severin de aseară, per total prestația acestuia lăsând de dorit. 

Notat cu 5 în ediția de azi a Gazetei Sporturilor, vârful de 21 de ani a fost muștruluit după meci de Florin Răducioiu. "Nu îmi place cum arată! Mi se pare că are kilograme în plus. Nu are fizic de atacant. Nu îmi place", a spus fostul mare atacant în emisiunea Minutul 91, moderată de Dan Udrea la televiziunea Orange Sport.

Rădoi, gest nervos spre finalul meciului: „Am făcut o prostie, dar în Europa nu vezi așa ceva”
CSU Craiova - FC Botoșani 1-0
Rădoi, gest nervos spre finalul meciului: „Am făcut o prostie, dar în Europa nu vezi așa ceva”

Andrei Vochin, despre problemele lui Jovan Markovic: „Nu poți face performanță cu acest fizic”

Apoi, Markovic a fost luat în primire și de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu de la FRF: „El are un avantaj la Craiova. Croiala tricourilor ... La Craiova, tricourile sunt regular fit, iar la naţională sunt slim fit şi acolo vezi diferenţa. Markovic nu poate să înţeleagă că nu e OK fizic ... Știu că oamenii de la Craiova fac sacrificii mari cu el, dar el nu înţelege că nu poţi să faci fotbal de performanţă aşa, cu fizicul ăsta. Niciodată! Nici măcar ochiometric nu te poate lua cineva în serios. Cred că toţi din jurul lui îşi doresc să ajungă mare fotbalist, mai puţin el. Păcat, pentru că este înzestrat cu talent", a zis Vochin.

  • ERATĂ: OrangeSport.ro, site-ul televiziunii la care Vochin a fost invitat, a transcris greșit declarațiile acestuia. Vochin a dat exemplul unui scouter neamț care a ironizat un jucător român supra-ponderal, dar referirea nu a fost la Markovic, așa cum eronat a apărut pe site-ul OrangeSport și ulterior a fost preluat de mai multe site-uri de sport, inclusiv GSP. Declarația corectă este cea de mai jos:

Andrei Vochin: "Eu am asistat la un meci de-al echipei naționale, când venise în tribune un scouter din Germania. Veniseră să vadă un jucător și m-au întrebat pe mine care e jucătorul pe care voiau să-l identifice. El era în trening, la încălzire. În momentul în care l-au văzut, mi-au zis: «Eu te-am întrebat de jucător, nu de membru al staff-ului. De ce? «Pentru că nu e fit!», asta a fost expresia lor! La noi, nu poți nici măcar să intri într-o discuție despre un transfer dacă nu ești fit, dacă nu arăți ca un atlet.

Răducioiu și Vochin îl urechează pe Jovan Markovic: „Nu arată a fotbalist. Nu poți face performanță cu acest fizic!” + erată despre referirea la scouterul neamț
Jovan Markovic / Captură Orange Sport

Jovan Markovic e unul dintre preferații lui Mirel Rădoi, sub comanda actualului antrenor al Craiovei consemnându-se debutul său în echipa națională.

9 meciuria bifat Markovic în acest sezon, în Liga 1 și preliminariile Conference League. Nu a reușit să înscrie vreun gol, bifând un assist

Jovan Markovic a avut cifre mult mai bune sezonul trecut

Markovic s-a născut la Belgrad, dintr-o mamă româncă și tată sârb. S-a mutat la scurt timp distanță în România. 

Format la juniorii CS Universității Craiova, Markovic a fost un om important la olteni în stagiunea precedentă, reușind 13 goluri și 3 pase decisive în 36 de etape de campionat.

1,2 milioane de euroe cota de piață a lui Markovic, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO Bogdan Mitrea, primele declarații după venirea la Craiova: „Condițiile de aici mi se par perfecte!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mocnește scandalul în culise » FCSB, cea mai lovită echipă de ultima decizie pregătită la vârful fotbalului românesc

FOTO Rădoi, gest nervos spre finalul meciului: „Am făcut o prostie, dar în Europa nu vezi așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
Hcm27
Hcm27  •  31 August 2022, 18:47
Postat de liviuemil pe 30 August 2022, 12:10

Intreaba- l daca mai are surori. Sint si eu interest de raspuns.

Dacă ești atit de interesat,s***Dar pentru cultura ta generala,n-am nici frați,nici surori.Pacat însă de tine și de emi.Sustineti o echipa clona a unei Mari echipe și nu vreți sa înțelegeți ca nu aveți nici un viitor cu ea(echipa)decit în jos.In sus,poate la Dumnezeu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Hcm27
Hcm27  •  31 August 2022, 18:42
Postat de emil1986 pe 30 August 2022, 12:10

Ha, ha, ha. Pai mai PISA :)), cei care l-au urmarit au fost uimiti ca e supraponderal, ca seamna cu masorii sau bucatarul clubului :))), nicidecum ca n-are forta. Te mai intreb inca o data, mai ai frati? :))

Ha,ha,ha,eu nu,dar tu cu siguranță,da si-ti seamănă cu siguranta

Hcm27
Hcm27  •  31 August 2022, 18:39
Postat de adriann_ pe 30 August 2022, 12:14

E postacel fcsb-ist, nu poti sa-i ceri decat sa posteze dupa template-urile primite :)) Daca putea citi si intelege un text avea alt loc de munca :))

Ha,ha,ha,ma faci sa rid!Eu am cam terminat-o cu munca.Muncesc,cind vreau,cit vreau și unde vreau.Dar tu,ce faci?Tai frunzulițe la clinica BVB?

Vezi toate comentariile (59)
Comentează