FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

Eric de Oliveira le bate obrazul dinamoviștilor: „Au fost neserioși. Am venit cu drag la negocieri, dar sunt considerat trădător!”

Eric de Oliveira
Eric de Oliveira

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iunie 2022 10:25 / Actualizat luni, 13 iunie 2022 10:45

Brazilianul Eric de Oliveira (36 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, numește marele său regret din fotbal: „N-am putut juca pentru mulți suporteri, la echipe precum Dinamo, Rapid, Steaua...”

Înainte de a se confrunta cu problemele medicale din cauza cărora a fost internat la spital, Eric de Oliveira a acordat un interviu în care a vorbit despre marele său regret din fotbal, faptul că nu a jucat în România pentru o echipă cu foarte mulți suporteri.

Brazilianul s-a axat în special pe negocierile eșuate cu Dinamo, despre care spune că „a fost neserioasă cu mine”.

Care să fie? Rapid are 3 atacanți de top pe listă » Doi dintre ei au zeci de meciuri la națională!
RAPID
Care să fie? Rapid are 3 atacanți de top pe listă » Doi dintre ei au zeci de meciuri la națională!

Eric de Oliveira: „Mi-am dorit foarte mult să joc pentru Dinamo. Au fost neserioși cu mine”

„Nu am refuzat nicio ofertă, am crescut cu ideea că trebuie să las mereu o ușă deschisă. Din păcate, când jucam la Mediaș nimeni nu a vrut să dea banii pe care-i cerea Mediaș. De asta n-am plecat nicăieri.

Regret că n-am jucat la o echipă cu mulți suporteri, precum Dinamo, Rapid, Steaua, U Cluj, Petrolul... Cred că doar asta a lipsit carierei mele din România.

Cred că ăsta e marele meu regret, că n-am putut juca pentru (mulți) suporteri. Dar am jucat pentru suporterii din Mediaș, Târgu Jiu și Constanța cu suflet.

Cei de la Dinamo au fost neserioși cu mine uneori. Mi-am dorit foarte mult, de fiecare dată când m-au chemat să vin aici am venit cu drag. La conducere atunci era domnul Anghelache... dar nu vreau să intru în povești.

Vreau ca suporterii dinamoviști să știe că am venit de multe ori la București (n.r. - pentru negocieri). Dar tot eu sunt considerat trădător pentru că n-aș fi vrut să merg la Dinamo, Steaua, CFR... așa e la televiziune, când unul spune ceva la televizor despre tine, lumea crede”, a declarat Eric la Pro Arena.

Eric de Oliveira în Liga 1:

  • 11 sezoane
  • 222 de meciuri
  • 66 de goluri
  • 48 de pase decisive
  • 4 cluburi bifate: Gaz Metan, Pandurii Tg. Jiu, Viitorul, FC Voluntari

Eric de Oliveira, internat de urgență la spital

Miercuri, 8 iunie, Eric de Oliveira a fost transportat de urgență la spitalul din Târgu Mureș după ce a suferit un blocaj renal. Starea sa a fost stabilizată, dar brazilianul este în continuare internat.

Mai multe știri din Liga 1: 

Cristea merge la medicul care i-a greșit operațiile lui Panțîru! » Cine acoperă costurile intervenției + Când îl așteaptă FCSB pe teren

Rădoi le dă speranțe oltenilor: „L-am refuzat pe Rotaru de 4-5 ori în trecut, dar acum nu! Dacă se întâmplă asta, sunt deschis”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează