FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

FOTO Fotbalistul legendar din Liga 1, reacție savuroasă după ce a văzut imaginile cu „Regele” lui Dinamo: „Prietene...”

Eric de Oliveira // foto: Instagram +49   FOTO
Eric de Oliveira // foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 10:04 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 10:08

Fostul fotbalist brazilian Eric de Oliveira (38 de ani), acum scouter la Farul Constanța, a reacționat la imaginile cu Simon Zenke, fostul dinamovist care se autointitula „Regele lui Dinamo” și care a luat în greutate după perioada petrecută în România.

În sezonul 2018-2019, nigerianul Simon Zenke, fost jucător de bandă, a fost legitimat la Dinamo, adus în „Ștefan cel Mare” de Mircea Rednic. La sosirea în România, Zenke avea câteva kilograme peste masa corporală optimă.

A tras tare la antrenamente, a slăbit, iar pe 26 ianuarie se poza pe prima pagină a Gazetei Sporturilor cu abdomenul la vedere. „O să devin regele lui Dinamo!”, promitea el.

+45 FOTO

Eric de Oliveira, reacție savuroasă după ce a văzut imaginile cu Simon Zenke, „Regele” lui Dinamo

La 5 ani distanță, Zenke arată total diferit. Retras din activitate, Simon are acum multe kilograme în plus față de perioada în care juca la Dinamo.

GSP.ro a prezentat transformarea acestuia, iar Eric de Oliveira, cel mai prolific marcator străin din istoria Ligii 1, a reacționat savuros. „Te înțeleg prietene 😂😂😂”, a scris Eric la postarea de pe pagina de Instagram a Gazetei.

Retras din activitate în finalul lui 2020 din cauza problemelor medicale, Eric a pus la rândul lui câteva kilograme în ultimii ani, o tendință firească după cariere caracterizate de strictețe, întinse pe mulți ani.

+31 FOTO

Simon „Regele”

Adus de Mircea Rednic în toamna lui 2018, Zenke a bifat 22 de partide la Dinamo. A reușit un gol și trei pase de gol, plecând în vara lui 2019. La formația alb-roșie primea 6.000 de euro pe lună.

Simon spunea că este mândru de numele său de familie. Aceasta întrucât „Zenke” în limba poporului Tiv, o minoritate din Africa de Vest din care se trage, se traduce prin „Rege”. „E o poveste antică, de pe vremea stră-străbunicilor mei. Bunicul meu a fost căpetenie de trib în Nigeria. Îl chema Makera Zenke. Zenke se traduce «rege»”, spunea nigerianul.

+45 FOTO

Mai multe știri de actualitate: 

Familia Lucescu sponsor, au simțit bine + Ultrașii le-au făcut morală după meci » 7 știri-blitz de la Dinamo - Oțelul
DINAMO - OȚELUL 3-1
Familia Lucescu sponsor, au simțit bine + Ultrașii le-au făcut morală după meci » 7 știri-blitz de la Dinamo - Oțelul
Dorinel Munteanu riscă o suspendare de 9 etape după meciurile cu Rapid și Dinamo în București!
SUSPENDARE
Dorinel Munteanu riscă o suspendare de 9 etape după meciurile cu Rapid și Dinamo în București!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  19 Februarie 2024, 10:16

Daca asta are cateva kg in plus ..sa-l vedeti pe kintalul randoom =))))) zici ca este in luna a 9 a =)))) aseara era im travaliu , i s-a rupt si apa , la golul 3 a lui Dinamo !!

mihai_capraru
mihai_capraru  •  19 Februarie 2024, 10:13

Minunat articol, mostra de jurnalism de manual. Bravo, multumim, la mai multe, le citim pe nerasuflate de interesante ce sunt, cateodata de mai multe ori. Te intreci pe tine, ma intreb de unde atata inspiratie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează