FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Escrocherie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Iancu nu va veni la meci, acuzindu-l pe Lupescu ca a delegat o brigada care va ajuta pe Dinamo. Meci Dinamo cu Poli Timisoara. Prefata: deja clasicul scandal intre conducatori. Patronul banatenilor, Marian Iancu, a atacat delegarea arbitrului Ovidiu Hategan la partida de diseara. "stim foarte bine ca la Dinamo administratia e cu mult mai profesionista decit echipa! Are si rezultate mai bune. stiam de multe zile ca va fi pus acest arbitru. Eu nu cred ca va fi un arbitraj echidistant!", a rabufnit Iancu aseara la stirile Sportive ale Antenei 1.

seful lui Poli a continuat, trimitind sageti si spre Ionut Lupescu, directorul general al FRF, care face delegarile: "Atit timp cit presa stia de trei zile cine va arbitra, inseamna ca este o mare escrocherie a lui Lupescu. A lasat  special sa se scurga o astfel de informatie pentru ca Dinamo sa-si poata lua masuri. E foarte clar ca arbitrii buni, care vor sa aiba o cariera, fug de meciurile lui Dinamo.Toti, in afara de Corpodean. Nici n-o sa merg la meci! Este maximum de protest pe care-l pot face. Mi-e scirba! Ce sa fac, sa vin iar cu echipa a doua?".

"Fara circ!"

Pe un ton calm a replicat Vasile Turcu: "Am tot respectul pentru investitiile Timisoarei, Poli joaca destul de bine. Poli e in top, o premiera de cind se fac investitii mari la echipa. Dar actuala conducere a lui Dinamo nu mai vrea circ. Lasati jucatorii sa se exprime doar in teren! Toti s-au obisnuit sa faca numai presiuni cind joaca impotriva noastra. A devenit ceva clasic si la Timisoara, anul trecut au bagat echipa a doua sau a treia. Noi ne respectam adversarii doar in afara gazonului, pe teren nu avem nici un respect pentru nimeni!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează