FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC ARGEȘ 1-2

Trei fotbaliști de la Dinamo, arătați cu degetul după eliminarea din Cupă: „Lipsă de maturitate. Unul cred că a adormit”

foto: Cristi Preda/GSP +15   FOTO
foto: Cristi Preda/GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 07:10 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 10:35

Dinamo a fost eliminată din optimile Cupei României, după ce a fost învinsă de FC Argeș, 1-2.

La finalul partidei, Helmuth Duckadam a analizat prestația „câinilor” și i-a arătat cu degetul pe Andrei Radu, fundașul stânga al lui Dinamo, care s-a poziționat greșit în faza golului de 1-2, și pe Costi Nica, fundașul stânga. Dănciulescu consideră că și Espinosa putea face mai mult la reușita lui Dumitru.

Andrei Radu și Costi Nica, criticați după Dinamo – FC Argeș

„Eu nu cred că dinamoviștii s-au crezut învingători. Le-a lipsit maturitatea de a închide meciul, iar asta s-a văzut mai ales la fundașii laterali. La faza golului doi e clar. N-ai voie... Tatonezi în spatele lui Latovlevici. 

Iar aici, pe stânga, cred că a dormit. N-a urmărit faza (n.r – Andrei Radu). Dacă urmărea, era el primul la minge. Iar cea mai mare greșeală e a lui Nica. Se întoarce, se ferește în momentul șutului", a spus Helmuth Duckadam, potrivit digisport.ro.

foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
foto: Cristi Preda/GSP
+11 FOTO

Dănciulescu: „Și Espinosa e vinovat”

Ionel Dănciulescu a analizat și el faza golului și spune că și Michel Espinosa are o parte din vină.

„Radu vine în întâmpinare lui Dumitrașcu, dar Dumitru pleacă în spate, iar Espinosa ar trebui să se ducă după el. Aici, după respingere, Radu ajunge destul de târziu”, a spus și Dănciulescu.

Constantin Nica, după Dinamo - FC Argeș 1-2: „Dacă ieșea și Eșanu...”

După meci,  Constantin Nica (28 de ani) a fost surprins când muta o parte din reponsabilitatea de la golul decisiv asupra portarului Mihai Eșanu (23 de ani).  Nica a fost surprins discutând cu reporterul aflat la stadion. Nu știa că imaginile sunt transmise în direct și a spus: „Aveam și galben. Dacă ieșea și Eșanu să mă ajute, era minge înaltă, avea timp...”. 

Nica a avut o șansă, după 2 ani, s-a dus 

Vineri, Rednic era decis să renunțe la Costi Nica și la Cătălin Țîră, a anunțat public acest detaliu, dar aseară, înaintea partidei, a precizat că-i reprimește în lot pe cei doi și vor avea șanse de a se afirma până la iarnă. Primul a reintrat pe teren fundașul dreapta, în locul lui Steliano Filip, și neatent, și nerefăcut după accidentare, fostul jucător de Serie A revenind într-un meci oficial după 2 ani! Mai jucase între timp doar două amicale, cu Galatasaray și cu Petrolul, unul în vară, altul în urmă cu zece zile. 

Dar, după eroarea de aseară, de la ultima fază a meciului, pe Nica îl așteaptă din nou tribuna. În plus, Costi nu a putut găsi o modalitate de a-l bloca nici pe Ișfan, la golul egalizator.

VIDEO Mircea Rednic, furios după înfrângerea cu FC Argeș: „Trebuie să nu mai dăm vina pe ghinion, e al treilea meci la rând”

Citește și:

Mircea Rednic, despre accidentarea lui Steliano Filip: „Cred că o lună e OUT!”

Mircea Rednic, discurs furibund după meci: „E inadmisibil! Mai facem un transfer, nu vedeți că n-am soluții?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  27 Octombrie 2021, 22:43

A gresit partial o data espinosa, in rest a jucat bine. Per total, un transfer bun. Atentie, inca n-are omogenitate completa cu restul echipei!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  27 Octombrie 2021, 21:32

Espinosa trebuia sa dubleze ! Dar nu zice nimeni nimic ptr ca e adus de strambul !

tororosso
tororosso  •  27 Octombrie 2021, 16:13

Dacă mai era nevoie de a demonstra ceva ,iată ca necalificații dau interviuri și stau bine mersi pe bancă dând sfaturi jucătorilor . Atât Iosif cât și Prepeliță sunt prezenți la datorie în fața camerelor tv . La noi ca la nimeni , legea este doar pe hârtie .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează