FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

ESPN analizează Viitorul lui Ianis și Gică Hagi: ”Cel mai mare progres din ultimii ani al fotbalului european”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 20:17

Proiectul lui Gică Hagi începe să atragă din ce în ce mai mult interes. După șase ani de la înființarea Academiei, ”Regele” a început să culeagă roadele și continuă să fie colacul de salvare al fotbalului românesc.

Jurnalistul Michael Yokhin a analizat pentru ESPN munca lui Gică Hagi la Viitorul. ”Ai putea spune că e un caz evident de nepotism cînd un antrenor își promovează băiatul de 16 ani la prima echipă și apoi îi acordă și banderola. Dar cînd antrenorul în cauză e Gică Hagi, iar echipa sa arată cel mai frumos fotbal din Liga 1, iar Ianis Hagi este unul dintre potențialele staruri ale Academiei, situația trebuie văzută altfel”, scrie Yokhin, care vede în Viitorul ”cel mai mare progres din ultimii ani al fotbalului european”.

În centrul atenției este, așa cum era de așteptat, Ianis Hagi, care la 16 ani are deja două goluri marcate în Liga 1 și e căpitanul echipei, în absența ”veteranului” Florin Cernat. ”Un playmaker care poate lovi mingea la fel de bine cu ambele picioare și al cărui dribling amintește de tatăl său. A fost mereu privit drept unul dintre jucătorii de perspectivă ai Academiei, iar dezvoltarea sa ca fotbalist s-a întețit de cînd Gică a devenit antrenorul Viitorului”, scrie ESPN.

E amintit și scandalul dintre Hagi și Zoltan Kovacs, fostul director tehnic al FRF, care l-a pus pe Ianis să îi care bagajele în timpul unei deplasări a naționalei U17 a României. Printre lucrurile care au atras laudele celor de la ESPN se numără transferul lui Cristi Manea la Chelsea, ridicarea arenei din Ovidiu, dar și aducerea lui Cernat și Nicoliță, pentru a ajuta la creșterea puștilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  27 August 2015, 04:40

Michael Yokhin este doar un colaborator care din cand in cand scrie cate ceva pentru ESPN. Articolul lui Yokhin e publicat pe blogul sau nu pe site-ul ESPN. Adica, valoare ioc. Auzi, academia lui Hagi e viitorul fotbalului Romanesc ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 August 2015, 01:25
Postat de a.c.a.b_st pe 26 August 2015, 21:40

Vasile Turcu a dezvăluit și care este situația brand-ului de la Dinamo, pe care echipa de fotbal doar îl folosește cu acordul Clubului Sportiv, deținătorul de drept. Principalul obiectiv al acestui nou proiect, de redeschidere a centrului de copii și juniori, este readucerea fotbalului la entitatea care deține sigla și palmaresul echipei de pe locul al doilea în România în privința titlurilor cucerite pe plan intern: "CS Dinamo are brandurile, acolo sunt toate. FC Dinamo are un campionat luat, nici nu mai știu. Dacă domnul Negoiță va cumpăra brandul, va fi al lor. Deocamdată, brandul nu e cumpărat de nimeni, e deținut de CS Dinamo și e dat numai în folosință. L-am folosit și noi, la Fotbal Club Dinamo 1948, la fel e folosit și acum, dar el aparține de Clubul Sportiv Dinamo".

TI AM ZIS YO LA ARTICOLUL ASTEPTAT DE TINE CUM STA TREABA.. VAD CA ERAI TARE - EXALTAT- INCA DE INAINTE DE ARTICOL DE...-DESCOPERIREA- TA... UN FAS CARE FACE *** SI MAI MULT FICISIBI... SIMPATICULE.. V A FACUT VALAHUL..COPII LUI DE TRUPA :):)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saaanchi
saaanchi  •  27 August 2015, 01:04
Postat de 60old pe 26 August 2015, 22:28

:))))) S-a gasit cine sa vorbeasca. Uita-te la poza ta de profil si da diagonistul atunci.

Ce e ala diagonist?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează