FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - HERMANNSTADT

„Nu merităm să rămânem în Liga 1!” » Discurs dur după Mioveni - Hermannstadt

Eugen Beza, antrenor Hermannstadt
Eugen Beza, antrenor Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 mai 2021 18:27 / Actualizat sambata, 29 mai 2021 18:28

CS Mioveni (L2, locul 3 în play-off) și Hermannstadt (L1, locul 8 în play-out) au remizat, scor 0-0, în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1. Eugen Beza, antrenorul sibienilor, și-a taxat elevii la final, mai ales pentru prestația din prima repriză.

Dacă ne luăm după prima repriză, nu merităm să rămânem în prima ligă! Am jucat mai bine parcă în a doua parte. Dar nu e ceea ce ne-am dorit noi, per total. Rezultatul a fost echitabil, însă n-am arătat bine, am fost previzibili. 

Am dus greu jocul la margine. Nu știu dacă ține doar de atitudinea jucătorilor. La pauză, după o ședință specială, s-au schimbat lucrurile. Am avut două-trei situații bune, o ocazie mare. Nu ne-am descurcat pe spații mici. Va trebui să abordăm la victorie returul, care va fi periculos. Ei joacă excelent pe contraatac”, a declarat Beza.

Acum suntem la 90 de minute de Liga 1. Totul depinde de noi, promovarea sau retrogradarea se joacă la Mediaş. Îi felicit pe băieţi pentru că au încercat şi au luptat de la egal la egal cu Sibiu, o echipă care vine din Liga 1
Alexandru Pelici, antrenor CS Mioveni

CS Mioveni - Hermannstadt 0-0 » Totul se decide la Mediaș!

Din corner, Belu a ratat prima șansă a partidei, cu o reluare modestă ('14). Mioveni a răspuns 5 minute mai târziu, când Daniel Toma și-a încercat norocul de la 25 de metri. Balonul a trecut totuși la o distanță considerabilă față de stâlpul din stânga lui Cristiano. 

Până la pauză, Hermannstadt a mai irosit o situație iscată dintr-o fază de la colțul terenului, de această dată Petrișor Petrescu fiind neinspirat în fața lui Iustin Popescu ('34). 

Actul secund, început apatic de ambele echipe, s-a aprins abia pe final, când, pe rând, Blănaru, Rădescu și Yazalde au trecut pe lângă gol. 

Așadar, soarta barajului va fi decisă miercuri, 2 iunie, la Mediaș.

Citește mai multe știri din Liga 1:

A spulberat răzbunarea lui Becali, iar acum vrea s-o „îngroape” și pe CSA Steaua: „Plec dacă nu ne calificăm în Liga 2!”

Ofertă consistentă pentru Edi Iordănescu » Antrenorul a refuzat un milion de euro pe sezon!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  30 Mai 2021, 11:24

FCH sper sa ramana in L1, e judet, dar au meci greu; in retur fac 1-1 la Medias si Mioveni va promiva... FC H is slabi in atac... au avut cel mai slab atac din L1 ; si Iasi care a fost ultima au marcat mai mult!

gogoas
gogoas  •  30 Mai 2021, 05:55
Postat de dubluv pe 29 Mai 2021, 19:32

la ce echipe joaca barajul, mi se pare un moment ideal sa revenim la 14 echipe in prima liga.

Ma doare undeva. Noi am terminat pe 11

terente1
terente1  •  29 Mai 2021, 20:07

Poate ar trebui sa dea cu banul, ce tot alearga atata pe langa minge si cand se intalnesc intamplator cu ea isi dau toti cu stangul in dreptul .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează