FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Eugen Neagoe, val de ironii la adresa FCSB: „N-a existat în prima parte! Mă și speriasem înainte de meci” + cere 3 fotbaliști la națională

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din Superligă. Eugen Neagoe crede că formație pe care o antrenează ar fi meritat să câștige.
FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din Superligă. Eugen Neagoe crede că formație pe care o antrenează ar fi meritat să câștige.

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 22:45 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 22:57

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în primul meci al play-off-ului din Superligă. Eugen Neagoe i-a ironizat pe rivalii de astăzi.

Eugen Neagoe consideră că formația lui a fost subestimată înaintea partidei și spune că scorul ar fi trebuit să aibă alte proporții în prima parte. Antrenorul lui CSU Craiova crede că Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu și Vladimir Screciu ar fi meritat convocarea la prima reprezentativă. Oltenii nu au niciun jucător. 

FCSB a cerut 3 penalty-uri în repriza secundă a derby-ului cu CSU Craiova » Florin Andrei a dat „galben” pentru simulare
FCSB - CSU Craiova
FCSB a cerut 3 penalty-uri în repriza secundă a derby-ului cu CSU Craiova » Florin Andrei a dat „galben” pentru simulare

Eugen Neagoe, după FCSB - CS Universitatea Craiova 1-1

„Îmi pare rău că n-am reușit să câștigăm, m-am și speriat puțin înaintea jocului, atât de tare era lăudată FCSB. Dar nici n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Am început modest repriza secundă, au fost 20 de minute de presiune.

După minutul 70 iar am forțat, am încercat să împingem jocul, dar n-am reușit să marcăm. Cred că meritam să conducem la diferență mai mare în prima repriză. FCSB n-a existat! 

Cred că ar trebui să vorbim puțin despre lucrurile astea. Am avut 4 jucători sub 21 de ani în primul 11, suntem tineri”, a spus Eugen Neagoe la Orange Sport. 

Neagoe cere jucători de la CSU Craiova la națională

„Sincer, dacă ați fi Ivan și ați marca 6 goluri în 10 meciuri, iar alții marchează jumăatate de gol, ați fi dezamăgiți? Eu nu comentez, și eu am lucrat la echipa națională, n-am comentat niciodată deciziile, chiar dacă o persoană din Federație tot spune că jocul nostru n-a fost spectaculos.  

Dar e normal ca Ivan să fie dezamăgit. Asta e părerea mea. Eu am vorbit cu Ivan și a zis că n-a avut probleme cu nimeni. Cred că ați văzut, în această seară, în compania unei echipa foarte valoroase, au demonstrat că merită.

Fără să dau sfaturi, nu îmi permit să fac asta, dar mă așteptam ca și Vătăjelu, probabil era chemat dacă nu era accidentat, sau Screciu... dar nu fac eu convocările”, a concluzionat Neagoe.

Eram convins că Markovic va face un joc bun, că va pune presiune pe Dawa și pe Cristea. E pe un drum bun, nu cred că a stat la vreun antrenament pe bară, să fi făcut vreo pauză. Chiar dacă a avut dureri!
- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

VIDEO CU GOLUL. Jovan Markovic a ridiculizat toată defensiva celor de la FCSB și a deschis scorul în derby

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FOTO Ce nu s-a văzut la TV înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova » Cum a fost surprins suspendatul Mihai Pintilii

Neagoe dezvăluie de ce a lăsat pe bancă un om-cheie cu FCSB: „Efectiv, nu avea cum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
Kraaaaaa
Kraaaaaa  •  03 Septembrie 2023, 18:08
Postat de VanBasten pe 19 Martie 2023, 00:49

Lasa ironiile, Neagoe, si bate-i pe fecesebisti la Craiova.

Hahaha

eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  20 Martie 2023, 19:01
Postat de brindusa_dorel pe 20 Martie 2023, 18:11

voi sunteti clona olguta, invitata de mircea sandu in liga 2, ha,ha, noi am fost in liga1 dintotdeauna.

Randume voi sunteti adibas incercand sa ii convingeti pe Adidas ca logoul vostru cu 4 linii e cel adevarat. O clona nume si stema

brindusa_dorel
brindusa_dorel  •  20 Martie 2023, 18:11
Postat de eterrna.terrra.nova pe 20 Martie 2023, 13:52

Macar nu suntem o clona ca 10sb fara nume si stema

voi sunteti clona olguta, invitata de mircea sandu in liga 2, ha,ha, noi am fost in liga1 dintotdeauna.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează