FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB - ASTRA

Ce acuză Eugen Neagoe, înainte de FCSB - Astra: „Este jenant să fii tratat așa! Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar n-am ce face”

Eugen Neagoe (53 de ani) are mai multe nemulțumiri înaintea primului meci al Astrei din 2021, cel cu FCSB, de pe Arena Națională. +5   FOTO
Eugen Neagoe (53 de ani) are mai multe nemulțumiri înaintea primului meci al Astrei din 2021, cel cu FCSB, de pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 09:50 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 10:34

Eugen Neagoe (53 de ani) are mai multe nemulțumiri înaintea primului meci al Astrei din 2021, cel cu FCSB, de pe Arena Națională. 

FCSB a avut condiții preferențiale de pregătire în această iarnă, un cantonament de 5 stele, în Antalya. Formația lui Gigi Becali a revenit în țară și a scăpat de carantină. Eugen Neagoe nu e de acord cu acest lucru, dar nici cu modul în care LPF a programat meciurile în prima parte a anului 2021. 

Eugen Neagoe, nemulțumit înainte de FCSB - Astra

„Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar nu am ce face. Sunt două jocuri în care plecăm, cel puțin din două puncte de vedere, cu șansa a doua. La primul joc, contra FCSB-ului plecăm cu șansa a doua pentru că întâlnim echipa de pe primul loc. Noi suntem în partea a doua a clasamentului. O altă chestiune importantă este că ei s-au pregătit pe terenuri bune, în Antalya. Iar noi pe sintetic sau pe terenuri mai puțin bune.

Cu cei de la Craiova, luni, la fel, avem două motive, chiar dacă ei s-au pregătit, ca și noi, în țară. Primul este că sunt echipa de pe locul 2 în acest moment, sau 3 dacă va câștiga CFR meciul cu Clinceni. Și al doilea este diferența mare de zile de recuperare. Ei au jucat marți și au 6 zile până la meciul de luni. Noi jucăm vineri seara și apoi luni. Deci diferența este destul de mare“, a declarat Eugen Neagoe, conform Gazeta de Sud.

Asta este situația, dar nu putem să plângem! Dacă așa se fac programările, ce putem să spunem? Mai sunt și alte meciuri la fel, dar o să le disputăm și pe acelea. Nu este posibil ca echipa mea să joace în 9 zile 4 meciuri, iar unul dintre adversarii noștri joacă acele 4 etape în 13 zile. Este jenant să fii tratat de maniera asta!
- Eugen Neagoe, antrenor Astra

VIDEO. Cei de la FCSB au sosit astăzi în țară » Jucătorii lui Toni Petrea au fost luați cu autocarul de la aeroport

Citește și alte știri despre FCSB - Astra: 

Abia întors din Turcia, Mihai Stoica anunță noua senzație de la FCSB: „Țineți minte numele ăsta!”

Astra se revoltă după ce FCSB a plecat în Turcia. Giurgiuvenii sunt primii adversari ai echipei lui Petrea: „E o chestie delicată. Legile trebuie respectate de toți!”

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, transferul vieții. Rangers, oferte incredibile primite astăzi: scoțienii sunt siguri


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  15 Ianuarie 2021, 16:34

Bă da cu dopaju la ioniță cum a rămas ?

zagna
zagna  •  15 Ianuarie 2021, 16:05

Nea Goe, nu ai mai bine grija jucatorilor tai care se drogheaza sau a patronului tau care nu va plateste ? Sti proverbul romanesc: Iepurele moare de fuga si nea Goe de grija altora...

the.fixer
the.fixer  •  15 Ianuarie 2021, 12:51

Deci neneagoe doneaza cate 3p lui FCSB si Craiova.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează