FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Eugen Neagoe nu a uitat de FCSB și-l contrazice pe vărul Victor Pițurcă: „Am văzut că nu s-a discutat despre asta”

Eugen Neagoe / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +31   FOTO
Eugen Neagoe / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat vineri, 24 februarie 2023 10:40 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 11:22

Universitatea Craiova merge în deplasare la Voluntari, după victoria de acasă cu CFR Cluj și remiza din deplasare cu FCSB. Eugen Neagoe a setat un obiectiv îndrăzneț pentru ultimele patru runde din sezonul regular, 12 puncte, juveții nu au renunțat la ideea titlului, mai ales că jucătorii vorbesc la unison despre acest țel.

„Geană” a analizat și remiza de pe Național Arena, cu o rivală la titlu, a spus că are o altă părere decât Victor Pițurcă, vărul și fostul colaborator, care menționa doar 4 echipe în lupta la campionate, printre care și CSU Craiova, și a mărturisit că are un disconfort cu gândul la cutremurele din zona Olteniei. Iată declarațiile lui Eugen Neagoe înaintea etapei #27.

Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”
INTERVIU
Sorin Cârțu, dezvăluiri tulburătoare în interviul acordat Gazetei: „E o boală perversă! Am descoperit-o întâmplător”

Eugen Neagoe: „Am văzut comentarii că FCSB merita să câștige...”

„Este o atmosferă normală, așa cum cred că trebuie să fie întotdeauna la echipă, chiar dacă au fost două jocuri cu două echipe importante ale campionatului nostru. Evoluția noastră a fost una, să spunem, satisfăcătoare, ne doream să câștigăm și la București contra FCSB, însă nu am reușit.

Am văzut comentariile după joc, am jucat împotriva FCSB, echipă care practică un joc frumos, acasă este o formație foarte grea. Am reușit să avem 63% posesie, a avut mai multe șuturi pe poartă, dar am văzut comentarii că FCSB merita să câștige.

Am revăzut jocul de două ori și lucrurile nu au stat așa, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun. Am început jocul rău, am primit acel gol în minutul 1. După aceea au fost foarte multe momente când noi am controlat jocul și am dat ritmul, iar FCSB a jucat doar pe contraatac. 

Ne-a așteptat și, în momentul când recuperează, este o echipă periculoasă, ne-au creat ceva probleme. În rest, noi am fost echipa care a controlat jocul”. 

Am scos doar un egal, cred că, dacă eram puțin mai atenți, puteam să revenim cu cele trei puncte de la București”. 

+27 FOTO

Eugen Neagoe: „Am văzut că nu s-a discutat despre ocaziile lui Ivan și Markovic”

„Am avut o posesie mai bună, ne-am creat situații de gol, dar am văzut că nu s-a discutat despre ocaziile lui Ivan și Markovic în prima repriză. Nu mai spun că în repriza a avut Rivaldinho o ocazie din cinci metri, Markovic a dat peste poartă cu capul și ocazia lui Koljic. Nu s-a discutat așa mult. 

Nu am nicio preferință cine să fie pe locul 6, Sepsi sau FCU Craiova, cine va ajunge acolo, atunci merită. Ne este indiferent. Eu sunt convins că se va juca doar pe teren în play-off”. 

Neagoe își pune în gardă jucătorii: „Chiar dacă este în criză, FC Voluntari are jucători valoroși”

„Băieții sunt conștienți de importanța jocului de duminică de la Voluntari, știm că jucăm împotriva unei echipe incomode, grea pe teren propriu. În ultimul joc, Voluntariul a avut o evoluție bună, din păcate, pentru ei, au pierdut, practic și-au marcat singuri două goluri. 

Mi-aș dori ca duminică să practicăm noi un joc mai bun, mai spectaculos decât ultimul joc în compania FCSB-ului și cu siguranță vor veni și cele 3 puncte.

Chiar dacă este în criză, FC Voluntari are jucători valoroși, cu o experiență foarte mare. Este o echipă grea, a pierdut și ultimul joc acasă cu FCSB, 1-2, CFR a câștigat la Voluntari cu un autogol... Trebuie să fim foarte atenți, pregătim jocul foarte bine și jucătorii sunt realiști, știu că nu va fi ușor deloc, dar trebuie să ne întoarcem cu cele 3 puncte”, a spus Neagoe. 

Locul 2 sau 3? Mulțumitor ar fi să acumulăm 12 puncte până la finalul sezonului regulat, asta ar fi satisfăcător pentru noi. 

Am vorbit cu Victor Pițurcă și după meciul cu FCSB. E părerea lui că sunt doar patru echipe ce se bate la campionat, cred că toate care vor intra în play-off vor pune probleme. Toate sunt puternice.

- Eugen Neagoe, antrenor Universitatea Craiova

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

EXCLUSIV Elvir Koljic, despre cel mai mai greu moment din carieră: „În câteva zile mi s-a schimbat viața" + promite că aduce titlul la Craiova

EXCLUSIV Dumitru Dragomir contestă ultima decizie majoră luată de Rotaru la Craiova: „Trebuia să-l țină până moare, a ajutat Știința!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
koba.
koba.  •  26 Februarie 2023, 11:53
Postat de Hcm27 pe 26 Februarie 2023, 09:48

Clonatii de la Craiolguta, cred ca-si fac harachirii singuri, dacă întra Știința în playoff.Cu siguranță, dacă îi și mai bate de doua ori acolo.

Nu o sa fim lasati, o sa aiba grija de noi.

Hcm27
Hcm27  •  26 Februarie 2023, 09:48

Clonatii de la Craiolguta, cred ca-si fac harachirii singuri, dacă întra Știința în playoff.Cu siguranță, dacă îi și mai bate de doua ori acolo.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  25 Februarie 2023, 18:19
Postat de MariaMadalina1968 pe 24 Februarie 2023, 15:24

Mare nesimțire la uni care se cred antrenori !!!! Neagoita tb sa reamintească ca dacă nu era hoteganu și acest bramburica la centru numit cojocarul craiolguta avea un jucător in minus ( ofsaid inventat de hoteganu ) și nu mai ajungea la acel corner care nu a fost !!!!! De ce nu amintiți de acel gol perfect valabil anulat cu farul !!!! L a 3-1 nu mai dădea faruletul gol !!!!! Hai sa nu ne facem ca nu vedem realitatea de dragul sa ascultam aberațiile unui neica-nimeni care se vede mare antrenor !!!!!

Te Ba n Feceu d aici… acolo e locul tau

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close