FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO.

EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Dinamo nu crede că rivalele o vor ajuta să scape de faliment: „Ce, Craiova a fost ajutată de cineva?”

Dinamo are nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența
Dinamo are nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 13:17

Eugen Neagoe, fost antrenor la Dinamo, nu crede în ideea expusă de Marius Șumudică, prin care rivalele din Liga 1 să intervină financiar pentru a salva clubul din „Groapă". 

Tehnicianul exclude metoda nemțească, "testată" de Bayern Munchen cu Borussia Dortmund, chiar dacă e de părere că FCSB și Craiova ar avea ce jucători să cumpere de la „câini".

„Nu cred că se va întâmpla vreodata așa ceva la noi. Ce, Rapidul a fost ajutat când a fost în colaps? A ajutat cineva U Cluj? UTA? Timișoara? Nimeni! Craiova a fost ajutată de cineva? Sunt jucători la Dinamo care ar putea ajuta celelalte echipe rivale. Sunt jucători valoroși la Dinamo. Dar depinde și de cumpărător, dacă își permite cineva acum să facă investiții, să plătească pentru un jucător. 

Pentru că situația financiară nu mai e ca în urmă cu un an sau doi. E mult mai delicată. Deci mi-e greu de crezut că va interveni cineva să acopere datoriile lui Dinamo". 

„Dinamo trebuie ajutată, e un brand, așa că un astfel de faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc. Acest club trebuie ajutat. Și Bayern a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță azi"
Marius Șumudică

Bayern a salvat-o pe Dortmund în 2005!


Borussia Dortmund este o forță a Europei în acest moment, fiind prezență constantă în fazele finale din UEFA Champions League. Și totodată una dintre echipele care propune an de an jucători foarte interesanți pentru cluburi mai bogate, ca Barcelona, Real Madrid, Manchester United sau City. Nu mereu a fost roz situația pentru nemți, care la mijlocul anilor 2000 au avut grave probleme financiare. În 2005, clubul era cu un picior în insolvență, dar a primit un ajutor nesperat chiar de la rivala Bayern Munchen, care a virat imediat în conturile clubului din Dortmund 2 milioane de euro pentru salariile restante pe luna februarie 2004. 

VIDEO. Dinamo a publicat azi datele contabile » Societatea consumă bani mai mulți decât încasează

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Negoiță, acuzat că a umflat prețurile în contabilitate: „Un vin care costa 12 lei îl deconta cu 80. Acum știți de unde vine datoria de căpușare”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
111855873007282
Un Timisorean  •  17 Aprilie 2020, 16:16

Sunt caine de-o viata si pina la moarte, dar nu cred si nici nu-mi doresc o asemenea salvare, din mila altora..................si nici nu ar fi corect ! Dar ce-i corect in fotbalul romanesc ?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  17 Aprilie 2020, 15:54
Postat de univ_craiova1 pe 17 Aprilie 2020, 14:23

Dinamo trebuie sa moara ca să renască!

La fel percum clona PSD, CRAI Olguta!

univ_craiova1
univ_craiova1  •  17 Aprilie 2020, 14:23

Dinamo trebuie sa moara ca să renască!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează