FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ionuț Negoiță, acuzat că a umflat prețurile în contabilitate: „Un vin care costa 12 lei îl deconta cu 80. Acum știți de unde vine datoria de căpușare”

Ionuț Negoiță vrea să scape de Dinamo
Ionuț Negoiță vrea să scape de Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 08:25

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, continuă seria de acuze la adresa lui Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”, după ce acesta a anunțat că echipa e în pericol să nu obțină licența pentru sezonul viitor.

„Procurorul” a vorbit despre situația financiară a lui Dinamo și l-a acuzat pe Ionuț Negoiță de faptul că a umflat prețurile pentru a deconta mai mulți bani din club.

„Știam despre datorii din luna noiembrie. Pentru plata salariilor trebuie 500.000 de euro și 180.000 de euro pentru licenţă. În plus, suma de 800.000 de euro reprezintă aşa-zisa datorie de căpuşare, făcută de întreprinderile lui «Nevoiţă». Îmi spunea Mircea Rednic că «Îmi dădea o sticlă de vin care costa 18 sau 20 lei şi el o deconta la 80 de lei».

Anul trecut, a venit băiatul de la copii şi juniori și mi-a zis: «Nu mai suport! Am cerut 50 de mingi pentru copii şi juniori şi mi-a dat 5. Mi-a cerut să micşorez porţiile de muşchi de vacă. Şi am plecat, pentru că nu mă ocup de reţete». 

Deci datoriile sunt de două milioane şi ceva de euro. E adevărat că nu se cunoaşte ce e către terţi, iar «Nevoiță” a externalizat serviciile. A zis şi el «Cât e muşchiul la masă? Tăiem din el. Cât e vinul? Pune că e de 6 ori mai scump. Cât e meniul? 30-40 de lei? Pune-l de 120. Acum știți de unde vine datoria un milion şi ceva către societăţile ce au făcut asta? Ca să nu mai spun de chirii, motorină şi altele”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Situație ireală la Dinamo! Florin Prunea nu și-a mai luat banii din septembrie: „Mă întreabă nevastă-mea: «Bă, băiatule, intrări și tu, nimic?»”

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
nikolas.
nikolas.  •  17 Aprilie 2020, 17:27
Postat de bogat pe 17 Aprilie 2020, 10:58

Nevoita face catering la Dinamo prin firmele RIN. Si ca la orice serviciu horeca nu revinde produsele la pretul de achizitie ci mai mare. De ex la restaurant nu platesti pe o sticla de vin pretul de achizitie de 20 de lei ci mai mult...80-100 lei. O ceafa de porc la gratar cu salata nu costa 10 lei cat e pretul carnii si a frunzelor de salata verde ci 40 de lei. Diferenta acopera cheltuielile de operare inclusiv salarii plus un profit. Or Nevoita asta face: e in *** cu RINul unde nu are clienti cat sa stea pe profit si atunci asigura mesele fotbalistilor de la Dinamo la pret de restaurant cu pretentii. Cu alte cuvinte externalizeaza pierderile de la firmele lui la Dinamo unde din cand in cand mai baga ceva bani care erau insa taxati preferential ca era investitie in sport. Si in schimb trage banii din vanzarile de jucatori spre el si firmele lui. Cam asta e schema generala si e legal. Si totul ar fi OK daca prin asta nu ar fi indatorat Dinamo si acum vrea sa o lichideze. Ma rog, el cred ca spera in sinea lui sa acopere altii gaurile facute si sa iasa curat din asta. Foarte probabil ca aici se impiedica orice negociere de vanzare a clubului, probabil ca multi ii cer explicatii si stingerea datoriilor catre firmele lui.

poate face caterinca de voi, nu catering.

108421997379917
Adrian Apple  •  17 Aprilie 2020, 11:07
Postat de remarque pe 17 Aprilie 2020, 10:06

Dinu are habar ce e un decont? Adica inregistrezi in contabilitate suma cu care ai achizitionat vinul. Nu poti sa il cumperi cu 20 de lei si sa inregistrezi 80. Inregistrezi bonul respectiv si suma de pe el. Pe care le decontezi la suma contabilizata. Se fura si s-a furat in tara asta. Dar nu asa cum crede Dinu.

Faptul ca respiri, nu te obliga la exprimat pareri publice. Stai in *** tau...sigur la ce intelect ai, ***. Pai daca ia prin alta firma, pune adaos si vinde catre Dinamo... ce zici, isi poate pune la firma intermediara adaos comercial intre 0 si 1000%...sau mai mult? Ai vrut sa iesi in fata....dar IE GRELE ASTEA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  17 Aprilie 2020, 11:06

Și de ce era nevoie de vin la un club de fotbal? Face parte din meniul sportivilor?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează