FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Situație ireală la Dinamo! Florin Prunea nu și-a mai luat banii din septembrie: „Mă întreabă nevastă-mea: «Bă, băiatule, intrări și tu, nimic?»”

16 iunie este data scadentă a contractului dintre Dinamo și Florin Prunea
16 iunie este data scadentă a contractului dintre Dinamo și Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 21:49

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a declarat că ultimul salariu pe care l-a încasat de la alb-roșii este cel pe luna septembrie a anului trecut.

Mai mult decât atât, oficialul „câinilor” afirmă că acești bani i-a primit recent, în urmă cu două luni.

Unde a început COLAPSUL la Dinamo » Florin Prunea: „După anunțul lui Negoiță ne-am dus în cap”

Florin Prunea, manager Dinamo: „Banii o să îi iau până la urmă”

„Ultimul meu salariu încasat de la Dinamo este cel pe luna septembrie, încasat acum două luni. Mă întreabă și nevastă-mea: «Bă, băiatule, intrări și tu, nimic?».

Dar nu asta e problema, pentru că banii o să îi iau până la urmă. Știți că eu nu am plecat de la nicio echipă fără să-mi primesc drepturile financiare. Pe mine mă interesau săracii aia, cu 20-25 de milioane salariu pe lună, care îngrijeau terenul, de exemplu. Eu voiam ca ei să-și primească banii”, a spus Prunea, la TV Telekom Sport.

VIDEO Dinamo a publicat datele contabile » Societatea consumă bani mai mulți decât încasează

Cornel Dinu, derapaj la adresa lui Ionuț Negoiță: „«Nevoiță» cerșește pomană! A căpușat Dinamo! E o abjecție”

Ionel Dănciulescu vinde tot! Renunță la trofee pentru ca Dinamo să supraviețuiască: „Trebuie să salvăm ce putem salva”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gido
gido  •  17 Aprilie 2020, 21:26

desigur ca dinu stie toate astea din perioada badea, borcea ,fratii becali... cand era si el pe-acolo cu 0.000...1 %...si isi mai facea giovani mila si ii mai arunca un oscior, din milioanele furate din transferuri...

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  17 Aprilie 2020, 08:46

Pai mai este Prunea la Dinamo?Auzisem ca a facut rocada cu Bugiulescu Tudorel de la C.S Victoria.

respect2014
respect2014  •  17 Aprilie 2020, 08:35

Nu as vrea sa fiu dinamovist in clipele astea. Probabil echipa din liga 1 va ajunge in liga a patra. Problema va fi atunci...cu cine sa tii? Cu Dinamo care a cazut din liga 1 sau cu Dinamo care e deja in liga a patra??

Vezi toate comentariile (8)
Comentează